Atunci când vine vorba despre vestimentație, Lilia Ojovan este, cu siguranță, o adevărată sursă de inspirație pentru multe dintre cele care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale. Reușește să creeze ținute superbe de fiecare dată. Și fie că optează pentru haine de brand sau articole procurate din piețele second-hand, Lilu le îmbină perfect între ele.


Chiar dacă suntem pe final de iarnă, meteorologii ne promit încă multe zile cu ger și poate chiar fulgi de zăpadă. Iată de ce, am decis să te inspirăm cu câteva outfituri marca Lilu, pentru a-ți putea crea și tu ținute originale și în sezonul rece.

1.Nu uita să adaugi o pată de culoare oricărei ținute

Optează pentru un accesoriu sau o piesă vestimentară într-o nuanță mai aprinsă. Așa, cu siguranță vei ieși din tipare.

2.O ținută frumoasă cere o piesă de rezistență pe măsură

„Hainele pe care le port, luate împreună costă mai puțin decât papucii. Rochia o am de vreo 5 ani și a costat 50 de lei, pufoșenia de geacă – 100 și pe cureaua pe care o am din studenție (nici nu știa ca va fi la modă peste 10 ani) precis am dat mai puțin de 25 de lei”, a menționat Lilia Ojovan într-un din postări.

3.Detaliile fac diferența

Orice pulover sau cămașă poate arăta mult mai bine dacă alegi și accesoriile potrivite. Experimentează și cu siguranță vei găsi combinația perfectă!

 

4.Dacă tot e Luna Dragostei, încearcă să-i respecți „cromatica”

„Am scos la plimbare „noua” mea gentuță de la second-hand. 45 de lei”, scrie Lilu pe Instagram.

5.Combină denimul cu nuanțele pastelate

Deși amintesc, mai degrabă, de primăvară, culorile pastelate sunt perfecte și pe timp de iarnă. Iată câteva idei:

6.Gingășia „se poartă” și iarna

Toate știm că e mult mai confortabil și rapid să îmbraci o pereche de pantaloni și un hanorac atunci când gerul de afară strânge din dinți. Totuși, încearcă să acorzi câteva zile din calendar și rochițelor din garderobă.

7.Blana e din nou în trend. Bineințeles, cea artificială!

„La second am văzut o „șubă” albă… doar că o pierdeam, era mult prea largă. Am luat-o, știam eu că odată și odată va fi și ea la modă. Ne bucurăm încă un pic de iarnă”, spune Lilia Ojovan într-una dintre cele mai recente postări.

Foto: Instagram.com