Uneori, problemele pe care le consideri atât de importante și care crezi că-ți taie din frumusețea vieții sunt doar un rezultat al acțiunilor tale. Cum faci ca viața să pară mai complicată decât este de fapt, vezi mai jos. 

Iei lucrurile foarte personal

Indiferent de situație, aproape tot timpul iei lucrurile personal și le permiți te influențeze într-un mod negativ. Oamenii fericiți nu fac asta; nu atribuie intenția acțiunilor neintenționate ale altor oameni pentru știu fiecare are propria poveste.

Ești vedeta propriului tău film

Crezi lumea se învârte în jurul tău. Până la urmă, ai fost în centrul atenției aproape întreaga ta viață, de ce ai crede ceva diferit? Renunță la aceste gânduri pentru iți fac mai mult rău decât bine. Crezi lumea se învârte în jurul tău. Până la urmă, ai fost în centrul atenției aproape întreaga ta viață, de ce ai crede ceva diferit? Renunță la aceste gânduri pentru iți fac mai mult rău decât bine.

Ești destul de pesimistă

Negativitatea nu face decât aducă și mai multă negativitate în viața ta. Este un obicei care până la urmă te va seca de orice strop de energie. Ești sigură permiți toxicității fie atât de prezentă în viața ta?

Ai așteptări nerealiste

De la tine, de la oamenii dragi. De la tot ce se întâmplă în jurul tău. Astfel de așteptări vor aduce doar nefericire în viața ta. Minimizeazăți așteptările, maximizeazăți bucuriile.

Aștepți un semn

De la Dumnezeu, de la Univers, de la destin. Dar nu ar fi mai bine nu pui pe pauză viața ta, ci te bucuri de ea? Și dacă acel semn nu va veni niciodată? Dacă faptul ești în viață este un semn pe care tu nu îl iei în calcul?

Nu îți asumi riscuri

Trăiește fără limite. De fiecare dată când trebuie faci o alegere care implică un risc mai mare, nu mai sta pe gânduri și accept-o. Uneori vei căștiga, alteori vei pierde… însă, în cele din urmă, vei fi bucuroasă ai făcut-o.

Îți compari în mod constant viața cu a altor oameni

O te rog te oprești din acest obicei chiar acum. Nu îi face asta sufletului tău, nu merită. Fiecare om are propria poveste, propriile probleme, propriul drum, propriile obstacole pe care trebuie le depășească. Trăieșteți viață așa cum îți dorești și nu mai sta te mai uiți în stangă și în dreapta vezi ce fac oamenii din jurul tău.

SURSA: Kudika.ro