Primile zile de toamnă ţi-au tăiat entuziasmul? Iată câteva idei pentru a alunga senzaţia de plictis şi a savura un nou anotimp!

1. Inspiră-te. Frunzăreşte revistele de modă şi frumuseţe pentru a-ţi crea ţinute perfecte. Familiarizează-te cu noile tendinţe şi nu ezita să încerci ceva nou.

2. Fă-ţi o băutură fierbinte. Adauga puţină scorţişoară în cacao fierbinte. Are un gust delicios şi beneficiile pentru sănătate sunt uimitoare!

3. Hidratează-te. Toamna este timpul potrivit pentru a începe să-ţi hidratezi pielea. Aplică o cremă sau loţiune de corp după fiecare duş.

4. Începe un regim nou. Profită de faptul că sunt încă multe fructe şi legume la îndemână. Încorporează cât mai multe în dieta ta, de la salate şi garnituri, până la tocâniţe ca la mama acasă.

5. Aruncă lucrurile de prisos. Fă o curăţenie generală şi aruncă toate lucrurile de
care nu te-ai folosit mai bine de un an. Nu uita nici de garderobă: pune la păstrare hainele de vară şi fă loc pentru cele mai călduroase.

6. Savurează plimbările. Statul în casă te face numai să te simţi mai deprimată. Du-te la o plimbare. Vei primi o doză de energie şi pielea îţi va fi recunoscătoare.

7. Fă-ţi o mască. Acordă 30 de minute pentru frumuseţe. Pune o mască hrănitoare pe păr şi înfăşoară-l într-un prosop cald timp de 15 minute. Timpul rămas dedică-l unei măşti hidratante pentru faţă, mâini şi decolteu.

8. Schimbă-ţi look-ul. Dacă te-ai plictisit de acelaşi look în fiecare zi, împrospătează culoarea părului sau fă o frizură nouă. Nu uita, vărfurile trebuiesc tăiate regulat pentru a evita despicarea părului.

Distribuie articolul: