În fiecare an, 120 de milioane de brazi sunt tăiați. Pomul veșnic a devenit decorul indispensabil de sărbătorile magice. Însă, putem face un brad din obiectele pe care le avem acasă, astfel, ajutând planeta să respire.

Dacă vrei să-ți pui în valoare creativitate și să ai în fiecare cameră un brad, atunci House Digest îți propune șapte alternative originale.

Brad din crengi

Îți poți face propriul brad din crengi. E nevoie doar să folosești o ață groasă pentru a crea forma bradului.

Brad din sfoară

Dacă sunteți pasionați de meșteșuguri, vă sugerăm să luați o structură asemănătoare unui con de orice dimensiune și să înfășurați o sfoară în jurul lui pentru a crea aspectul unui brad de Crăciun. Acest tip de design va arăta cu siguranță grozav într-o casă rustică.

Brad din pluș

Puteți crea o alternativă adorabilă a bradului de Crăciun, umplând o țesătură cu pluș. Puteți împodobi bradul cu clopoței, pentru a-l face mai festiv.

Brad din ornamente

Dacă aveți o mulțime de ornamente, utilizați-le într-un proiect distractiv pentru a crea un design unic de brad de Crăciun! Puteți să creați un aspect uniform precum în imagine, fie să adunați diferite culori complementare pentru un design mai colorat. Brad din fire groase Firele sunt disponibile în diferite texturi și culori, ceea ce facilitează crearea designului pe care îl imaginezi pentru casa ta. Astfel, vei creea o imagine de vacanță interesantă, dar frumoasă.

Brad din cărți

Ești un cititor și vrei să-ți pui cărțile în valoare? Atunci așază-le în forma unui brad. Poți alege cărți colorate, cu tematica Crăciunului.

Brad din fire textile

Firele sunt disponibile în diferite texturi și culori, ceea ce facilitează crearea designului pe care îl imaginezi pentru casa ta. Astfel, vei crea o imagine de vacanță interesantă, dar frumoasă.

 

Brad din filtre de cafea

Cine știa că ceva atât de banal poate crea ceva atât de frumos? Folosirea filtrelor de cafea este o opțiune accesibilă și ușoară pentru a crea mai mulți brazi de Crăciun.