Yazemmenah Rossi - un model în vârstă de 60 de ani cucerește lumea! Este vedeta campaniei unui brand american de costume de baie, iar fotografiile în care apare arată senzațional și fac furori pe internet. Deși multe modele renunță la profesie odată ce ajung la 30 de ani, Yazemmenah spune că va poza până în ultima zi a vieții ei.

Yazemeenah-Rossi-1La 60 de ani, un model american cucerește lumea. Are părul cărunt, riduri și nu se poate lăuda cu un abdomen plat. Dar are un curaj care trebuie să inspire generații întregi. Yazemeenah Rossi este o americancă ce trăiește în Malibu și care pozează încă din adolescentă. Niciodată nu a avut însă la fel de mare succes că acum!

Campania care face furori pe internet propune o alternativă la imaginea perfecțiunii feminine, a femeii cu formele perfecte, uneori retușate cu ajutorul bisturiului, și scoate în evidența frumusețea și naturalețea la orice vârstă. Realizatorii campaniei au anunțat încă din start că nu va exista nici urmă de Photoshop, iar inițiativa a fost lăudată de americani, sătui de pozele vedetelor care nu au nicio legătură cu realitatea.

Yazemeenah-Rossi-4
Yazemeenah a început să pozeze încă de la 12 ani. Acum, locuiește într-o casă în Malibu și își începe fiecare dimineață admirând oceanul și alergând pe plajă. Acesta este unul dintre secretele frumuseții eterne, spune frumoasă americancă.

„Îmi voi încheia cariera în ziua în care voi muri. Nu e vorba despre dorință de a fi în centrul atenției, ci despre dorință de a conștientiza frumusețea, naturalețea, energia care ne face să ne simțim vii… Pentru mine, această viață minunată trebuie trăită la intensitate maximă. Locuiesc într-o casă mică, pe malul oceanului, iar asta îmi dă viață. Mă trezesc dimineața fără să am toată viața planificată. Uneori nu am nimic de făcut, alteori am ședințe foto. Totul este un joc pentru mine. Nu e despre mine, ego-ul meu a fost satisfăcut acum mulți ani. E despre fericirea de a te bucura de fiecare zi a vieții tale. Sunt fericită și vreau să simt că îmi sare inima din piept în fiecare dimineață când deschid ochii”, spune Yazemeenah Rossi.

Yazemeenah Rossi mărturisește că a început să încărunțească încă de la 12-13 ani și, de atunci, duce lupte cu agenții care au încercat să o convingă în nenumărate rânduri să își vopsească părul.

Yazemeenah-Rossi-8
„Întodeauna am considerat părul meu alb că fiind un dar, o oportunitate de a fi diferită. Iubesc simplitatea, iar părul meu mă reprezintă în totalitate. Acum, toată lumea mă iubește pentru asta. În trecut, am dus adevărate războaie cu agenții care voiau să mă facă blondă. Am pierdut foarte multe campanii din această cauza, dar nu am niciun regret. Am spus întotdeauna că urăsc pozele retușate. Sunt uimită de câte aplicații există acum în telefoane și cum vedetele promovează ceea ce nu există: perfecțiunea!”, mai spune frumoasă Yazemeenah Rossi.

Campania brand-ului de costume de baie se bucură de un succes incredibil. Toate marile reviste de modă au preluat fotografiile, iar pe internet au fost sute de mii de poștări pe această temă.

Yazemeenah

„Trebuie să recunosc că nu mă surprinde reacția oamenilor. Am încercat să evidențiem forță feminină, însă într-un mod elegant și delicat. Într-o perioadă în care femeile se expun în moduri extrem de vulgare, această campanie dovedește că frumusețea și simplitatea încă atrag priviri, indiferent de vârstă. Sunt fotografii sexi, însă elegante, fără urmă de vulgaritate… E vorba despre dorință de a te simți bine în corpul tău, de a nu tânji după perfecțiune, ci despre a fi fericit când te uiți în oglindă. Să îți vezi calitățile, nu acele părți ale corpului care ar trebui „retușate”. Întotdeauna am militat pentru asta și o voi face și de acum înainte!”, a mai declarat Yazemeenah Rossi.

Sursa, Foto: ADPM.ro

Distribuie articolul: