Dacă ideea de a lua decizii neinspirate e străină pentru tine, poate că te întrebi ce îi determină pe ceilalți să își saboteze constant viața prin alegerile pe care le fac. Deși putem să ne bazăm pe horoscop pentru a ne răspunde la tot felul de întrebări, astrologia are răspunsuri mai clare privind atât felul în care facem anumite alegeri, cât și zodiile care au predispoziția să facă alegeri proaste.


Acestea sunt zodiile care tind să să facă alegeri neinspirate în viață:

Săgetător

Săgetătorii sunt firi spontane care cred că planificarea poate să năruie un lucru care altfel ar fi fost distractiv. Aceștia obișnuiesc să ia deciziile pe moment, mai ales când călătoresc pentru că nu vor să piardă nimic. Problema este însă că, dacă ar fi făcut niște cercetări înainte, ar fi putut să ia o decizie mai bună. De asemenea, Săgetătorii sunt persoane deschise și comunicative, ceea ce îi face să aibă ușor încredere în oameni. Încrederea aceasta însă îi duce des în situații neplăcute.

Capricorn

Ai crede că o zodie atât de practică, muncitoare și de încredere ia cele mai bune decizii, dar asta este departe de adevăr. Capricornii știu că lumea are așteptări și pretenții mari de la ei, așa că, ocazional, caută să evadeze din mediul acesta prin impulsivitate. Toată această spontaneitate însă se transformă foarte repede și foarte ușor într-o serie de decizii greșite. De multe ori, deciziile eronate ale Capricornilor țin de sex. Au o latură aventuroasă, iar când vine vorba de sex, renunță la firea lor calculată și se lasă purtați de vânt. În final însă, ajung să își regrete deciziile proaste.

Berbec

Dacă pentru Capricorni impulsivitatea este neobișnuită, pentru Berbeci este o componentă esențială a personalității lor. De asemenea, aceștia sunt firi nerăbdătoare, iar nerăbdarea împreună cu spontaneitatea și nevoia de aventură sunt rețeta perfectă a dezastrului. Berbecii nu se gândesc la consecințe și au obiceiul de de a acționa fără să se fi interesat de posibilele urmări ale acțiunii lor. Fac ce vor, când vor.

Gemeni

Pentru cei din zodia Gemeni este cu adevărat greu să ia decizii, zodia lor fiind asociată cu două persoane care nu pot să ajungă mereu de comun acord. Nu le place să se gândească mult asupra unei decizii – îi plicisește. Din cauza asta iau decizii pripite doar pentru a trece la ceva mai interesant. Gemenii nu sunt atenți la detalii de fel, ceea ce face dificil tot procesul de a determina dacă o decizie e corectă sau greșită. Adevărul este însă ca Gemenii sunt foarte indeciși, iar o decizie se poate transforma în alte 10.

Pești

Sunt momente când cei din zodia Pești nu vor să aibă de a face deloc cu probleme, așa că vor lua o decizie foarte rapidă, doar pentru a scăpa de problemă, câteodată ignorând problema cu totul, în speranța că aceasta va dispărea. Peștii au de asemenea tendința de a se baza pe ceilalți pentru îndrumare. De multe ori ei așteaptă ca altcineva să vină cu o rezolvare (bună sau proastă), doar doar să scape de povara problemei.

Rac

Dacă o persoană născută în zodia Rac trebuie să ia o decizie, de cel mai multe ori emoțiile și sentimentele îi vor influența hotărârea. Pentru oricine este dificil să fii rațional atunci când ești supărat, dar pentru Raci este de-a dreptul epuizant. Racii sunt puși în mișcare de sentimente, nu de rațiune si obișnuiesc să nu vadă imaginea în ansamblu, ci să se concentreze pe trecut. Ei trebuie să învețe din trecut, dar să nu se bazeze pe el.

Sursa: Elle.ro

Distribuie articolul: