Cu tot alaiul de stilişti, make-up artişti şi hair-stilişti, te-ai fi aşteptat ca toate starurile hollywoodiene să aibă apariţii fără cusur pe covorul roşu la un eveniment precum Globurile de Aur 2019.

Din păcate, multe celebrităţi au dat-o, anul acesta, în bară cu alegerile lor vestimentare. Potrivit okmagazine.ro, Heidi Klum, Anne Hathaway ori Lucy Liu sunt doar câteva dintre numele răsunătoare care se află în topul celor mai prost îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur din 2019!

Anne Hathaway. Criticii de modă au notat că animal print-ul a fost un pic prea mult pentru un eveniment de acest gen.

Heidi Klum. Ce e prea mult, întotdeauna strică! Probabil, acest motto n-a ajuns şi pe noptiera fostului supermodel.

Lucy Liu. Criticii de modă au notat apariţia ei la Globurile de Aur drept ”bizară”. Nu prea putem să-i contrazicem…

Maya Rudolph. Apariţia ei n-ar fi fost în topul celor mai proaste, dacă silueta ei ar fi fost una silfidă. Din păcate, nu este cazul, iar ţinuta ei a fost considerată nepotrivită.

Julia Roberts. În privinţa ei, criticii de modă sunt împărţiţi. În timp ce unii o aprobă pentru că a abordat un look atât de curajos, alţii sunt de părere că apariţia ei n-a fost suficient de ”glamour” pentru un eveniment de o asemenea anvergură.

Alison Brie. Nici ea nu le-a intrat în graţii criticilor de modă. Elementul derajant: sutienul!

Vezi şi: 12 apariţii de neuitat la Globurile de Aur 2019! Ele sunt cel mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roşu! (Foto)