De multe ori ne enervăm atunci când pâinea se sfarâmă la feliat ori sucul sare pe toată masa și nu doar în pahar. Iată câteva trucuri foarte simple care, odată aplicate, vă vor ușura simțitor activitățile.

1.Taie pâinea cu talpa în sus, se va felia mult mai ușor!

2.Leagă șireturile la încălțăminte luând mai întâi pe degetul mic aproape de capăt, apoi răsucindu-le cu ajutorul degetului mare.

3.Peturile sunt dotate cu o găurică în căpăcel pentru a fixa în ea paiul. Cu cade, nu se scufundă, nu iese la suprafață!

4.Căștile se pun în ureche aduse pe după aceasta, prin partea de sus. Astfel nu riscăm să le pierdem atât de ușor sua să ne cadă frecevent.

5.Sucul se toarnă în pahar din cutia de carton cu gaura în sus și nu din partea unde aceasta e mai aproape de margină.

6.Bețișorul de unică folosință pentru ceai sau cafea va fi folosit pentru amestecarea zagărului cu mișcări vericale, nu circulare.

Sursa: Facebook.com/delai.club

Distribuie articolul: