S-a încălzit de-a binelea, iar felul în care arătăm, la serviciu sau facultate, în oraș sau la diverse ieșiri, este cheia pentru a ne simți bine și a fi în centrul atenției. Am pregătit pentru cele mai frumoase femei, cititoare ale PentruEa, 6 idei de care trebuie neapărat să ții cont, în cazul hainelor pentru primăvară-vară, de la designerul Evgheni Hudorojcov. 1. Comoditate – este musai să te simți comod în haina pe care o îmbraci, chiar dacă mergi la o petrecere sau recepție, unde dress-codul este mai strict. În plus, sezonul cald aduce mulți alți factori care îți dau bătăi de cap, așa că felul cum te simți în ceea ce îmbraci este esențial pentru o bună dispoziție permanentă.

2. Culori gustoase – nu au plecat din trend și nu e nicio restricție în a le îmbrăca și combina după bunul plac și în acest sezon cu soare. Nu uita că trebuie să ții pasul cu natura, iar aceasta vară ne desfată în mii de culori – ține pasul cu ele. Regula bunicii referitoare la numărul lor (nu mai mult de 3 diferite într-o singură ținută) rămâne, totuși, valabilă.

 

3. Facturi semitransparente – dacă iarna ne-a fost frig, frică și jenă, odată cu învierea naturii, parcă ne dezmorțim și noi. Acum e loc de o stofă mai transparentă, de o dantelă drăguță, care ne va face și mai enigmatice. Totul e să nu întrecem măsura: NU mai mult de o piesă vestimentară de acest fel și lenjerie foarte bine aleasă ca și design și calitate.

 

4. Stofe naturale – acestea chiar sunt un must-have în fiecare sezon cald, mai ales pentru persoanele care știu că au probleme cu transpirația sau alergiile. Căldura de afară le intensifică pe ambele, așa că bumbacul, inul și alte „surori” de calitate îți vor fi ca un adevărat colac de salvare.

 

5. Ușurința formelor – nu trebuie să îți încarci ținuta, oriunde ai merge, cu multe forme și feluri de croieli – nu este în avantajul tău. Deasemenea nu trebuie să uiți că anotimpul fructelor și al legumelor implică mai multă mișcare, mai mult dinamism, iar hainele comode și bine croite (ajustate) vor lucra doar în favoarea ta.

 

6. Elemente fine de decor, în contrast cu brutalitatea – nu alunecăm în sfera bărbaților, dar o femeie trebuie să-și demonstreze cumva puterea, dacă nu are alte arme. Vestimentația poate vorbi despre câtă putere (de orice fel) are o doamnă sau domnișoară. Combină elementele fine de decor cu accesorii sau chiar piese vestimentare auxiliare, cu ceva note mai grave, care să te impună.

 

În speranța că ai din ce alege, designerul Evgheni Hudorojcov și Echipa PentruEa îți dorește o vară de neuitat, în care vei fi în centrul atenției mereu și te vei simți întotdeauna în apele tale.

Fotograf: Alexander Spatari