Toamna deja ne-a bătut la uşă, iar odată cu schimbarea climei trebuie să ne ajustăm şi regimul de frumuseţe. Asigură-te că faci tot necesarul pentru o tranziţie plăcută în sezonul rece.

  1. Ai grijă de pielea ta. Cum vremea devine mai rece şi uscată, este important să utilizezi o cremă hidratanta. Dar nu te opri aici. Fă câte o mască hrănitoare pe săptămână şi nu uita să consumi cantitatea necesară de lichide pe zi.
  2. Adoptă tonuri de bijuterii. Adaugă în garderoba şi machiajul tău accente îndrăzneţe de verde smarald, purpuriu regal, turcoaz, culorile rubinului. Chiar şi cea mai simplă ţinută va atrage privirile dacă optezi pentru un accesoriu, o nuanţă de ruj sau o culoare de ojă inspirată.
  3. Aplică un balsam hidratant. Pentru a evita buzele crapate de la vânt şi frig, nu uita să aplici un strat gros de balsam de buze înainte de culcare.
  4. Schimbă luciul pe ruj. Lasă luciul de buze pentru vară şi experimentează cu nuanţele şi texturile rujurilor. De la cele cremoase până la cele mate, de la nuanţe de nud şi piersică până la roşu aprins şi vişiniu, toamna are atâtea culori pe care poţi să le încorporezi în machiajul zilnic.
  5. Uită de dulciuri. Aromele dulci, fructate sau proaspete sunt perfecte pentru sezonul cald. Toamna, însă, înceacă ceva mai elaborat. Optează pentru arome calde, picante şi condimentate, care adaugă o notă de senzualitate şi eleganţă la orice ţinută.
  6. Schimbă duşul pe băi lungi. Răsfaţă-te cu băi aromate cu spumă, la care să adaugi câteva picături de ulei esenţial la alegere sau sare de mare. Stinge lumina, aprinde câteva lumânări aromate şi pune o muzică relaxantă. După o săptămână stresantă de lucru, acesta e cadoul ideal pe care poţi să ţi-l faci.

Distribuie articolul: