A purta sau a nu purta pulover. Aceasta este întrebarea. De câteva sezoane, puloverele și-au reintrat, ușor-ușor, în drepturi și au fost ridicate la rang de piese statement de către fashionistele din lumea întreagă. Cu toate astea, cele mai multe dintre noi încă le privim cu suspiciune.

Vă prezentăm acum 6 modele de pulovere care sunt un must-have al acestui sezon.

Puloverul scurt
Din fericire pentru cele ce nu sunt străine sălilor de fitness, a revenit moda topurilor scurte, ce lasă abdomenul la vedere. Cu o singură mențiune: poartă-le întotdeauna cu fuste sau pantaloni cu talie înaltă, astfel încât să arăți doar puțină piele, și niciodată buricul. 

www.ele.ro

http://www.ele.ro/

Puloverul lung

La extrema cealaltă se află puloverul lung, ce poate fi purtat pe post de rochie. Poartă-l cu bocanci sau ghete pentru un look grunge în tendințe, sau poartă-l la un cocktail cu cizme peste genunchi.

elle.ro

elle.ro

Puloverul cu imprimeuri și mesaje haioase

Par copilaroase, însă pot fi piesa cheie într-o ținută sporty chic. Poartă-le cu jeanși pentru un look casual, sau asortează-le ca un fashion icon, cu o fustă creion și pantofi stiletto.

elle.ro 

ele.ro

Puloverul cu maletă

Un pulover cu maletă, ușor supradimensionat, într-o culoare uni, arată perfect cu o fustă evazată sau o pereche de pantaloni clasici și pantofi stiletto. Pentru un look a la Kate Moss, poartă-l cu o rochie tip furou și cizme strâmte, peste genunchi.

ele.ro

Puloverul texturat

Pentru că imită blana, are ciucuri, sau e pur și simplu foarte pufos, puloverul texturat este hitul acestui sezon în materie de pulovere. Scurt sau lung, cu mesaje haioase sau purtat fără nimic altceva, puloverul texturat te va propulsa instantaneu pe lista celor mai bine îmbrăcate femei, dacă menții restul cât mai simplu, și alegi pantofii stiletto cu vârful ascuțit în locul celor cu platforme, sau renunți complet la tocuri în favoarea unor botine cu atitudine.

ele.ro

ele.ro

Puloverul tematic

Cu imprimeuri tematice de sezon, cu fulgi de nea, reni sau modele tradiționale, acest tip de pulover nu se va demoda niciodată. Pare ușor clișeu, însă nimeni nu-i poate rezista, mai ales în preajma sărbătorilor.

ele.ro

ele.ro

 

Distribuie articolul: