Lupta femeii cu celulita este nesfârşită. Dar, se pare că acest coşmar are o finalitate dacă ţii cont de câteva trucuri. Pentru EA îţi propune câteva sfaturi de îngrijire corporale simple, care te ajută să scapi de celulită într-un timp scurt. 1.Mersul pe jos face piciorul frumos. Dacă ai posibilitatea de a merge măcar 15 minute pe jos în fiecare zi, nu ezita s-o faci.

2.Urcă scările. Frumuseţea cere sacrificii, spune o vorbă populară. Chiar dacă e mai uşor să urci cu liftul, încearcă să uric pe scări, pentru că urcatul scărilor îţi pune în mişcare exact grupele de muşchi care trebuie şi diminuează celulita. Gândeşte-te doar câte calorii arzi dacă urci de două ori scările până la etajul 10.

3.Consumă ceai verde. Deşi mulţi desconsideră efectele benefice ale consumului de ceai verde, şi preferă ceaiurile de slăbit, aflaţi că adevăratul aliat în lupta cu celulita este chiar ceaiul verde. Nu numai că este un substituent foarte bun pentru apă, dar are şi un conţinut bogat de antioxidanti care îţi accelerează metabolismul şi ajută la eliminarea toxinelor din organism.

4.Renunţă la dulciurile în exces. Nu doar copiior le plac dulciurile, dar şi femeilor. băuturile carbogazoase şi dulciurile sunt preferatele femeilor, însă
nutriţioniştii bat alarma şi ne sfătuie să renunţăm la ele şi să consumăm sucurile pregătite în condiţii de casă.

5.Masaj. E la îndemâna oricui şi provoacă plăcere. Nu e nevoie să mergi la saloane profesioniste pentru a face mişcări circulare pe zonele acoperite de celulită.

6. Zaţul de cafea ajută foarte mult. Tot ce trebuie să faci este să-l amesteci cu o lingură de ulei de masline şi să masezi zona problematică timp de 15 minute, cu mişcări circulare. Lasă amestecul să mai stea pe piele cam 15-20 de minute după ce ai terminat masajul.

Spor la treabă şi nu uitaţi frumuseţea va salva lumea! 

Distribuie articolul: