Sunt deja foarte cunoscute în țara noastră pentru promovarea purtatului bebelușilor în diverse sisteme de purtare. Mămicile de la „MamaLiga”, frunte având-o pe coregrafa și fondatoarea grupului, Mirela Urușciuc, au mers la „Românii au talent” pentru a le demonstra milioanelor de telespectatori că a fi mamă tot e un talent. Fetele dansează împreună cu bebelușii lor, aflați în slinguri.

Astfel, și-au pus bebelușii lângă inimă și au dat play la muzică. Când au început să danseze, împreună cu picii lor, juriul, dar și cei prezenți în sală, au rămas surprinși și au început să aplaude, scrie Zugo.md.

Cel mai mirat a rămas Smiley care, în spatele scenei, a exclamat: „Mamă, sunt vii!”, referindu-se la bebelușii care primeau doar plăcere de la dansul cu mamele lor. Mai mult, pentru a le susține pe mămicile din Moldova, Smiley a urcat în brațele lui Pavel Bartoș.

mamaliga

„Sunt înnebunită după astfel de momente și bravo pentru inițiativă. Eu mă regăsesc și eu fac asta acasă cu fetița mea, așa că m-am simțit tare bine văzându-vă pe voi dansând”, a menționat Andra, membră a juriului. Și Andi Moisescu a recunoscut că și-a purtat copii în sling, doar că nu i-a venit atunci în gând că poate dansa cu ei.

Într-un final, mămicile și picii lor au primit patru de „Da” și merg în etapa următoare.

Pe o rețea de socializare, Mirela Urușciuc, după ce evoluția transmisă la TV, a venit și cu o reacție: „Acum, când faptul e împlinit, ne uităm în jur şi înţelegem că nu toată lumea a prins ideea. Asta nu e despre dans. E despre talentul de a fi părinte, de a iubi necondiţionat, despre a fi OM. E despre savurarea clipei şi imortalizarea copilăriei”.

mamaliga 1

Mămicile curajoase au participat deja și la alte emisiuni televizate de la noi, făcând senzație de fiecare dată cu sportul lor… împreună cu picii.