Dacă până nu demult, atunci când îţi plăcea o persoană, încercai în fel şi chip să afli de e single sau nu, astăzi totul devine mult mai uşor printr-o simplă căutare în facebook. Nu e necesar să angajezi detectiv, să întrebi de prieteni, să-l urmăreşti pe ascuns, doar îi deschizi pagina de facebook şi imediat vezi pe unde şi cu cine umblă. Reţeaua de socializare care uneşte azi în jur de un milliard de oameni este de asemenea şi cauza dezbinării multor cupluri. Află mai jos cauzele. 1.Statutul relaţiei. De cele mai multe ori, fetele, pentru a se asigura că nimeni nu mai râvneşte la iubitul lor, decid să schimbe statutul relaţional „într-o relaţie cu”. Pentru mulţi barbati însă schimbarea acestui statut este ca şi cum deja i-ar fi promis că o să rămână toată viaţa împreună şi nu mai poate flirta cu alte domnişoare. De aici încep primele certuri…

2.Fotografiile mai vechi.Recunoaşte că şi tu ai stat ore sau chiar zile întregi analizând fiecare poză din albumele de facebook postate de iubit. Ai citit comentarii, ai văzut numărul de like-uri, dar mai ales ţi-a atras atenţia pozele în comun cu fata aia care îi face mereu ochi dulci. Aşa că, enervată la culme, începi să-l interoghezi de fiecare poză din trecut, iar asta nu miroase a bine într-o relaţie.

3. Etichetările. De cele mai multe ori, atunci când iubitul tău are foarte mult de lucru la serviciu, iese de fapt cu prietenii la o bere, despre care tu nu ar fi trebuit să ştii. Toate bune şi frumoase, până deschizi facebookul şi-l vezi etichetat într-un local alături de alţi 5 prieteni, în timp ce tu stai acasă şi-I pregăteşti cina…

4. Ex-urile. Toate ştim cât de mult “ne plac” ex-urile iubitului nostru, mai ales când le vedem prin preajma lui sau când aruncă vreun comentariu la noua lui poză. Datorită unei opţiuni de pe facebook, acum poţi vedea ce făcea iubitul tău prin 2008, 2009. Doar 2 statusuri de atunci în care ei îşi declară dragostea îţi vor schimba dispoziţia pe tot restul zilei.

5. Gelozia online. De ce i-a scris oare ei pe perete? De ce ea i-a scris lui un comentariu cu inimioare? De ce el îi pune like? De ce ea îi pune like? Sunt doar câteva din întrebările care se nasc atunci când urmăreşti activitatea de facebook a prietenului tău. Oricât de mult ai recunoaşte că ai încredere şi nu eşti geloasă, parcă tot te macină gândurile.

6. Inbox-ul. Să nu dea peste tine norocul să-şi uite vreodată calculatorul acasă cu facebookul deschis, pentru că primul lucru pe care îl vei face va fi să-I citeşti mesajele private. Iar acolo vei găsi de toate: mesaje de la foste iubite, povestiri despre care tu habar nu ai avut şi ieşiri despre care el nicicând nu ţi-a spus. Ai grijă ce-I spui când se întoarce după calculator.

Folosit în doze mari, facebook poate distruge sănătatea relaţiei voastre!

Distribuie articolul: