Cu siguranță că aveți deja în posesie sau ați ochit un Beauty Blender pentru trusa voastră de machiaj. Acest burețel mic (sponge) și aparent inutil ușurează cu mult aplicarea machiajului facial. Totuși, multe femei încă îl utilizează și păstrează incorect. Clipul de mai jos, încărcat pe contul de Instagram @makeup__valley, ilustrează cele mai frecvente greșeli comise în utilizarea lui.

1.Utilizezi sponge-ul doar pentru produsele cosmetice cremoase. De fapt, îți poate prinde la fel de bine și pentru aplicarea pudrei, dacă nu ai la îndemână o perie corespunzătoare.

2.Folosești sponge-ul uscat. Ar trebui să îl umezești puțin înainte de utilizare.

3.Îi arunci ambalajul. De fapt, ambalajul de plastic este ideal pentru uscarea și păstrarea sponge-ului.

4.Nu-l speli corect. Cea mai bună soluție de curățare este preparată dintr-o parte de apă și una de demachiant sau soluție specializată/săpun lichid.

5.Îl păstrezi într-un loc incorect. Bureta umedă nu se va pune nicidecum la păstrat într-un săculeț cu închidere ermetică. Păstrează-l într-o pungă din plasă, ca să poată „respira”.

6.Nu știi ce buretă să achiziționezi. Bureta roz e un Beauty Blender original, perfect pentru aplicare. Cel alb este unul mai fin, ideal pentru tenul sensibil sau pentru aplicarea produselor de îngrijire. Bureta neagră este pentru aplicarea bronzerului și a machiajului de lungă durată. Cel verde – „micro mini” este pentru ariile mici ale feței.

Foto: thebeautylookbook.com

Distribuie articolul: