Fiecare femeie și-a închipuit, măcar odată, la cum ar arăta un James Bond veritabil - un agent secret care să emane răceală și pasiune dintr-o singură privire. Pe parcursul anilor, în rolul acestui personaj s-au întruchipat o serie întreagă de actori celebri. Pe ultimul, Daniel Craig, cu siguranță că l-ați admirat pe ecranele cinematografelor. Cine sunt ceilalți, la fel de provocatori, vă spunem mai jos.

George Lazenby este australianul paradoxal. A jucat în 1969, în ediția „On Her Majesty’s Secret Service”, iar prezența sa a rămas în istorie. Pe lângă faptul că afișa un corp de atlet, Agentul 007 a avut alături o superbă actriță. Vorbim despre Diana Rigg.

foto: jamesbond007.net

foto: jamesbond007.net

Timothy Peter Dalton a fost un alt actor care a jucat perfect rolul lui James Bond. Se întâmpla spre sfârșitul anilor ’80, iar pe atunci, cerințele față de munca actoricească erau foarte înalte. Actorul era mai degrabă interesant, decât sobru.

foto: pixgood.com

foto: pixgood.com

Actorul Pierce Brendan Brosnan a fost mereu mult prea atrăgător, ca să nu fie rugat să joace rolul lui James Bond. Dacă Dalton era foarte serios, atunci Brosnan era un bărbat drăguț, plin de șarm.

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

Daniel Craig era considerat ca având o înălțime prea mică și un păr prea deschis la culoare, pentru a deveni Agent 007. În 2005, pe internet apăruse o adevărată nemulțumire, când publicul a aflat despre alegerea lui Daniel în rolul lui Bond. Cu toate acestea, Craig a jucat unul din cele mai strălucitoare roluri din edițiile acestui film. Joacă adevărat și convingător.

James Bond e un adevărat agent atunci când poartă chipul lui Daniel Craig, pentru că actorul posedă o pregătire fizică excepțională: este rece, musculos și, în opinia celor mai multe femei, atrage. Producătorul acestui personaj îi atenționează pe fani să nu-l considere pe Craig drept un actor fără suflet. Gesturile sale lipsite de suflet se potrivesc perfect pentru postura de agent secret.

Acum, Daniel participă la filmări pentru o nouă bondiană.

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

Actorul englez Roger Moore este un alt bărbat misteriors, care a încercat pe pielea sa răceala de agent secret. Acesta s-a filmat pentru pelicula „Live and Let Die”, din 1973. Moore a fost de asemenea un Bond adevărat, plin de caracter. Și s-a bucurat de succes. A urmat rolul din bondiana „A View To A Kill”.

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

Sean Connery este, în opinia criticilor, unicul actor care a meritat pe deplin acest rol. Actorul afișa nște mușchi de invidiat și se mișca asemenea unei pantere. Toate femeile s-au îndrăgostit de el, după transformarea sa din film.

foto: jamesbond.wikia.com

foto: jamesbond.wikia.com

Distribuie articolul: