Majoritatea femeilor sunt preocupate de elixirul tinereții, însă unora le reușește, iar altora ba. Nu știm cu exactitate dacă unele artiste autohtone au descoperit vreun secret misterios, dar cu siguranță nu lasă ca trecerea anilor să se vadă și arată ca și cum ar fi de porțelan. Cert e că toate au trecut  pragul de 40 de ani și arată impecabil! Irina Bivol, Anișoara Puică, Aura, Janet Erhan, Georgeta Voinovan, Victoria Lungu pot demonstra la orice oră și mai ales în aproape orice ținută că vârsta nu e întotdeauna cel mai mare dușman al unei femei. Decât să-și spună vârsta, Irina Bivol mai bine are grijă cum să-și mențină tinerețea. Cică secretul ei constă într-o alimentație corectă și în sport, pe care-l practică de 10 ani. 

La 46 ani, Anișoara Puică are o un ten perfect. Interpreta se declară împotriva operațiilor estetice și susține că elixirul tinereții sale se datorează unui regim alimentar sănătos, bogat în fructe și legume, dar și în unele măști realizate în condiții de casă, cu smântână, castraveți și ouă.

Aura se consideră o norocoasă că mama natură a înzestrat-o cu tinerețe veșnică chiar și la 42 de ani, motiv pentru care  nu are nevoie să calce pragul medicilor esteticieni. 

Interpreta Janet Erhan are un ten de impecabil și o siluetă de invidiat la cei 41 de ani.  Chiar dacă soțul  Octavian Bodișteanu,viceministru al Tineretului şi Sportului este mai tânăr cu cinci ani decât ea, diferența de vârstă dintre cei doi nu se face prezentă. 

 

La 42 de ani, Georgeta Voinovan  nu are nevoie de cosmetologi sau creme cu un conținut miraculos, pentru că are șase copii acasă care o fac fericită în fiecare zi.  

Ca și celelalte doamne trecute de prima tinerețe, interpreta  Victoria Lungu  se poate mândri că la 42 de ani are  un ten bine îngrijit și perfect natural. 

 


Sursa foto: Arhivă personală, Facebook, www.elegant.md.