Ți-am zis că începem numărătoarea inversă! Și ne ținem de cuvânt ! Au mai rămas 24 de ore până se va începe cel mai extraordinar eveniment al acestui an - Petrecerea în pijamale. Gata, le-am pus toate cap-coadă și așteptăm cu brațele deschise cele mai frumaose și îndrăznețe femei din Moldova. Iată ce surprize am mai pregătit.

Nu te mai ținem în suspans și pentru că mai sunt doar 24 de ore până va începe cea mai spectaculoasă Petrecere în Pijamale îți spunem ce surprize am pregătit:

În primul rând, îți mai amintim încă o dată că vom avea invitați-surpriză, adică vor fi și câțiva BĂRBAȚI cu noi, le vom permite să admire toate femeile frumoase și să aprecieze „ținutele” lor, dar nu pentru mult timp. Așadar, va fi un invitat dintr-o trupă foarte cunoscută de la noi din Moldova, dar și un grup de tineri talentați care ne vor cânta „Mulți ani trăiască” cum doar ei o pot face mai frumos.

Apoi, vezi că vom face și gimnastică la eveniment cu una dintre invitatele noastre. Cea mai sexy femeie din Moldova, Natalia Colesnic, ne va „încălzi” timp de vreo 10 minute că dacă tot vom fi în pijamale, până vom fi servite cu un pahar de vin select, vom țopăi pe ritmuri și mișcări de Kangoo Jumps.

Apropo, să știi că în cadrul evenimentului  vom organiza un concurs ad-hoc de selfie-uri, dar detalii nu mai dăm, deja vei vedea mâine ce am pus la cale.

Și încă ceva, organizăm această petrecere pentru că am pregătit și o relansare a revistei noastre… Credem că încă nu e cazul să-ți zicem mai mult, stai cu ochii pe noi să vezi ce frumoase vom fi de mâine, din data de 25 aprilie 2015.

Cât pe ce era să uităm, Țărăncuța Veselă ne-a promis o surpriză fierbinte, nici noi nu știm despre ce este vorba, dar o așteptăm cu mare nerăbdare. Știm că ne-a pregătit ceva special.

11169032_10206370373087325_225387837_n

Ne vom revedea și reauzi foarte curând, până atunci îți urăm o zi frumoasă și plină de farmec, exact cum este a noastră.

Partenerii generali ai evenimentului:

lo1

 

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt:

78

logo_pernamea1

Distribuie articolul: