Indiferent dacă vinzi meduze din marea Mediterană, pietre Swarovski, vestimentație handmade, tablouri sau Bitcoins () – principiile de promovare pe Social Media sunt aceleași, adică conținutul pe care îl livrezi trebuie să fie convingător și să vândă. Dar hai să facem cunoștință cu cea mai mare Comunitate Social Media din Moldova, pentru cei care nu cunosc încă.

Este o comunitate pe Facebook cu aproape 7 mii de membri, prin prisma căreia înveți să îți promovezi afacerea într-un mod corect, eficient și profitabil. Aceasta include oameni care sunt interesați în promovarea afacerii, dar și specialiști SMM, designeri grafici, freelanceri și antreprenori. Aici se construiesc relații de parteneriate și colaborări de lungă durată. Plus o sursă nemărginită de sfaturi, idei și ajutor.

Însă, un mai puternic schimb de experiență are loc în cadrul evenimentelor organizate, gen: offline-uri, workshop-uri, master class-uri sau evenimente precum „Social Media în Culise: Forțele Contentului” din 28 ianuarie 2018. Așadar, de ce trebuie să vii la acest eveniment?

În primul și în al doilea rând, speakerii: 5 bravi și falnici speakeri, timp de 5 ore, îți vor povesti minuțios despre greblele pe care au călcat până a ajunge acolo unde sunt acum – cu sau în afaceri de succes și o reputație frumoasă, atât online, cât și outdoor. Mai mult, îți vor destăinui secretele unei promovări irevocabile care aduce roade bune în orice ai face la momentul actual.

Deci, cine sunt speakerii și care sunt subiectele abordate?

Adriana Arnaut, fondatoarea CreativeAd – Copywriting & Content Writing în Moldova: „20 de Tehnici și Secrete în formularea postărilor pe Social Media”;

Alexandru Lebedev, fondatorul site-ului de știri diez: „Structura unui Articol Advertorial Eficient”;

Dragos Guja, Manager pe Marketing și Vânzări la Kreyon cu invitatul lui special Ion Savin: „Cum produci Foto și Video Content Calitativ pentru Afacerea ta?”;

Anton Pahotin, CEO la GoSocial și Secret Santa Moldova, Fondator la Pahotin Show, Типичная Молдова și Moldova Mea: „Ce au în comun cele Top 20 postări virale din Republica Moldova?”;

Ion Botnaru, Director Marketing la Darwin.md, împreună cu echipa vor prezenta: „Top 10 concluzii și lifehack-uri din promovarea prin conținut în 2017”.

În al treilea rând, ai posibilitatea să faci cunoștință cu un „cosmos” de oameni din diferite domenii, de la care ai ce auzi și învăța. Mai mult, te poți apropia de ei fără nici o jenă și să le dai întrebările care te frământă. Răspunsurile sincere și utile nu vor ezita să vină. Verificat.

Vezi ce spun participanții la evenimentul Social Media în Culise: Supradoză:

Așadar, ia o pauză din rutina zilnică, mănâncă un Twix, intră aici și cumpără un bilet la preț de cumătru până la 13 ianuarie, la preț de soacră până la 24 ianuarie, căci după 24 nu mai avem neamuri și te așteaptă Prețul ezitării 😀

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook – Social Media în Culise: Forțele Contentului.