În speranța de a le ajuta pe femei să-i cunoască mai bine pe bărbați, autorul american Chuck Henderson a realizat o listă cu lucrurile pe care toate femeile trebuie să le cunoască despre fiecare dintre partenerii lor. S-ar putea ca unele lucruri să nu-ți placă, dar asta e, mai mult sau mai puțin – realitatea!

1. Cel mai bine e să nu vte bagi în trecutul său de cuceritor. Nu vei putea lupta cu asta, este imposibil, iar asta se referă la toți bărbații. Există lucruri pe care pur și simplu nu trebuie să le știi, pentru că nu poți face nimic cu ele.

2. Nu vei reuși niciodată să-l înșeli. Încercările sunt zadarnice. Chiar dacă vei încerca, n-o să-ți placă. Iubește-l așa cum este sau lasă-l. De ce să vă chinuiți ambii?

3. Nu lua aproape de inimă faptul că privește și alte femei. Pur și simplu permite-i să facă asta și nu face isterie. Este doar un reflex pe care bărbatul nu-l poate preveni. Lasă-l să privească, atâta timp cât nu atinge pe nimeni.

4. El va alege prietenii dacă va trebui să aleagă între tine și ei. Prietenii i-au fost aproape atunci când tu nici măcar nu-l cunoșteai. Își va jertfi viața intimă de dragul relației cu tine.

5. Nu-i critica niciodată mama. Dacă își va dori să critice mama în prezența ta, îți va da de știre despre asta. Fără acordul lui, discuția se poate termina trist. Toți bărbații caută în femeile lor iubite asemănări cu mamele lor.

6. Nu-i aminti de fiecare dată lucrurile pe care o le-ai iertat. Iartă-le pentru totdeauna și uită de ele. Supărările vechi slăbesc încrederea dintre parteneri. 

7. Nu-i pune întrebările la care știi că vei primi răspunsuri care nu-ți plac. Dacă îți place așa cum este, nu trebuie să pui în discuție preferințele lui. 

8. Nu-l bombarda cu pretenții imediat de cum îl întâlnești. Lasă-l în pace măcar jumătate de oră și apoi lansează temele care trebuie discutate în cuplu. 

9. Renunțarea la sex este o practică periculoasă. Nu-l pedepsi în asemenea mod. Altfel, îți vei asuma toate consecințele .

10. Este gelos față de fiecare bărbat care îți este prieten și va fi mereu gelos față de alți bărbați, în special față de cei cu care îți petreci timpul. Vrea să fie unicul bărbat din viața ta.

11. Fiecare bărbat își dorește experiențe noi în materie de sex, chiar dacă n-o să-ți spună niciodată despre asta. Încearcă lucruri noi, măcar în calitate de recompense.

12. S-ar putea să le vrea pe prietenele tale. Nu confunda: nu e neapărat că va întreprinde ceva. Bărbaților le sunt interesante 90% dintre femeile pe care le cunosc. Dă-i de știre că ești la curent cu asta.

13. Vrea să facă dragoste în bazin. În viziunea bărbaților, femeile care preferă astfel de experiențe sunt sexy și fierbinți. 

14. Vrea să fie răsvrătit de tine. S-ar putea ca partenerul tău să iubească sexul mai mult decât tine. Uimește-l cu dorințele și fanteziile tale.

15. El observă atunci când nu porți bijuteriile pe care ți le-a dăruit. Dacă nu-ți place o bijuterie primită de la el, recunoaște din start. 

16. El vrea ca tu să ai nevoie de el. Sigur că ești independentă și liberă, dar bărbaților le place să audă asta. Le place să se simtă utili. 

17. Ai grijă de greutatea ta. El se gândește la asta. 

18. Dacă trăiți împreună mai mult de 3 ani, el nu are de gând să se căsătorească cu tine. El deja se consideră soțul tău, iar nunta nu pare a fi decât un eveniment. Ai putea să-l impui să se căsătorească cu tine, dar nu trebuie

19. Fără ultimatumuri. Imediat de cum îl impui să facă ceva, vei obține un răspuns pe potrivă. Spune lucrurilor pe nume.

20. Își dorește copii, este o dorință ascunsă în ADN-ul lui. Bărbații posedă această dorință la maturizare. Înainte să-l anunți că ești însărcinată, însă, asigură-te că el e pregătit să crească un copil.

21. El cunoaște fiecare minciună a ta. Spune adevărul.

22. El vrea ca să-ți placă lucrurile care îi plac lui: filme, sport, hobby. 

23. Este stresat atunci când îmbraci o haină nouă. Pentru că nu este obișnuit cu felul noi în care arăți. 

24. El nu atrage atenția la încălțămintea ta și la faptul că se potrivește sau nu cu ținuta pe care o porți azi.

25. Trebuie să fii mereu de partea lui. Nici nu se discută. Dacă vei demonstra viceversa în public, nu te va ierta.

26. El vrea să-i dedici haine noi, informații noi, inspirație nouă. Dacă îl vei ajuta să se dezvolte ca și personalitate, îți va fi recunoscător.

27. Trebuie să-i comunici tot ce vrei de la el. Nu-l impune să ghicească, pentru că va greși, 

28. El urăște tunsorile scurte la femei. Mândrește-te cu părul tău lung.

29. El vrea să-i fii aproape. Dacă mergeți undeva împreună, nu-l lăsa de unul singur. Trebuie să rămâneți un duet. Oriunde.

30. Nu ai dreptul să flirtezi cu prietenii lui. Se va gândi că îl înșeli cu ei. 

31. El vrea ca tu să devii muza lui. Fiecare bărbat măreț are alături o femeie măreață. 

32. Orice ți-ai dori în pat, el va face acel lucru. Nu te sfii să-i ceri. 

33. El are nevoie de spațiul său personal. Tu ai nevoie mereu de confirmarea iubirii lui, dar el nu are nevoie de asta. 

34. Ai grijă ca acasă să-l aștepte mereu o cină caldă. El lucrează mai mult decât tine. 

35. Nu-i leza demnitatea de bărbat. Niciodată. Nici măcar nu încerca. 

36. El mai degrabă că nu vrea să cunoască trecutul tău sexual

37. Pentru el, este important să fie cel mai bun amant al tău. Dacă nu e așa, lasă-l să creadă că este așa.

38. Dacă îi vei accepta minciuna o dată, asta se va întâmpla de mai multe ori

39. Permite-i să fie domn cu tine. Aceste mici plăceri îl vor face fericit.

40. Trebuie să devii busola sa morală. Bărbații așteaptă mereu confirmări de la femeile lor iubite. 

41. Permite-i măcar uneori să câștige. Bărbații urăsc să piardă. 

42. Dacă îl impui să privească filme pentru femei, recompensează-l. Aceste filme sunt pur și simplu insuportabile pentru el.

43. Fiecare bărbat s-a gândit măcar o dată la sexul în trei. Este o simplă fantezie a bărbaților. 

44. Uneori, are nevoie de liniște. Nu merită să-i strici tăcerea. 

45. Trebuie să-l lauzi mai des și să-i faci complimente cât mai frecvent

46. Nu trebuie să ai dreptate întotdeauna. Uneori, merită să-ți sapi groapa de una singură. Rămâi cu părerea ta. 

47. Ai grijă să arăți pe potriva lui atunci când mergeți undeva împreună. Unele femei uită de sine atunci când se îndrăgostesc.

48. El nu este tatăl tău. Acest adevăr e valabil pentru toate „prințesele”. El va grijă de tine, dar nu așa cum o va face tata. 

49. Nu ești mama lui, deci sugerează-i să-și strângă hainele de unul singur. Nu juca rolul femeii de serviciu.

50. Bărbații posedă o personalitate mai simplă decât ce a femeilor. Nu căuta un sens ascuns în fiecare comportament. Bărbații nu-și complică viața cu labirinturi. 

Foto: afrivilla.comgirlschase.comipadwallpapergallery.com

Distribuie articolul: