Vremurile se schimbă, iar societatea evoluează. Astăzi, tot mai multe vedete de la Hollywood nu mai ajung la altar, dar acest lucru nu le împiedică să-și întemeieze o familie. Jessica Simpson

 

Jessica spunea că va merge la altar după ce va da naștere fiicei sale – Daxwell Dree Johnson – însă evenimentul nu a mai avut loc. Jessica și Eric sunt încă împreună și, între timp, familia lor s-a mărit cu încă un membru, Ace Knute Johnson.

 

Halle Berry

 

 

După două divorțuri și o relație eșuată cu Gabriel Aubry, în urma căreia a rezultat o fetiță, Halle Berry a contramandat la sfârșitul lunii iulie, pentru a treia oară căsătoria cu actorul Olivier Martinez. Motivul? Actrița anunța că este însărcinată pentru a doua oară. După cel de-al doilea divorț, Halle mărturisea că nu se va mai căsători niciodată. Dar se pare că s-a răzgândit.

Shakira

 

 

După doi ani de relație, Shakira și fotbalistul Pique au devenit părinții unui băiețel pe nume Milan. Diferența de 10 ani dintre frumoasa columbiancă și fotbalist nu a fost un impediement.

Angelina Jolie

 

 

Frumoasa actriță de la Hollywood nu a așteptat să-și “pună pirostriile” pentru a-și întemeia o familie. Ba mai mult, familia acesteia este una numeroasă și multiculturală, Angelina fiind mamă a trei copii naturali și trei înfiați. Ea și Brad Pitt au anunțat la un moment dat că urmează să se căsătorească în Hawaii, însă de atunci nu au mai făcut nicio declarație privind fericitul eveniment.

Sara Carbonero

 

 

Jurnalista Sara Carbonero, împreună cu fotbalistul Iker Casillas vor deveni părinți fără să se fi căsătorit. Cei doi au făcut acest pas după ce s-au mutat într-o vilă luxoasă dintr-un cartier rezidențial din Madrid.

Sursa: www.euforia.tv

Foto: www.people.com, www.agentiadepresamondena.ro, www.ziarmm.ro, protv.ro

Distribuie articolul: