Deși „gusturile nu se discută” și pot fi foarte variate, există anumite tunsori și coafuri care sunt mai plăcute de bărbați decât altele.

Onduleuri ample pe părul lung – Toți bărbații, chiar și cei care au avut doar partenere cu părul scurt, adoră onduleurile ample pe părul lung la femei, pentru că le oferă un aer boem.

glambistro.com

High ponytail – pentru femei, coada de cal este adesea soluția optimă pentru păr într-o zi în care acesta nu vrea să stea bine sub nicio altă formă. Însă, mai ales la femeile care au parul mediu spre lung, acest tip de coadă este foarte incitant pentru bărbați

pinterest.com

Codițele – părul prins în două cozi este deopotrivă inocent și pervers atunci când este purtat de o femeie, nu de o copilă. De altfel, tocmai aerul adolescentin, dar și puternic senzual stârnește imaginația bărbaților.

pinterest.com

Bobul în unghi – ce poate fi mai excitant decât un chip bine încadrat și un gât subțire lăsat la vedere? Ei bine, bobul cu linia în unghi oferă aceste lucruri, considerate sofisticate, dar și senzuale atât de femei, cât și de bărbați.

tumblr.com

Lung și drept – părul perfect întins și tuns în linie dreaptă, așadar nu în scări sau în V, este considerat deopotrivă sofisticat ca bobul însă ramâne actual mereu.

sinfulwishes.com

 

Distribuie articolul: