Gala CFDA Fashion Awards a reunit o mulţime de nume faimoase din industria modei. Printre ele, şi aceste cinci topmodele superbe, care au apărut pe covorul roșu în nişte ţinute de vis. Care crezi că merită cea mai mare apreciere?

Miranda Kerr a păşit pe covorul roşu într-o rochie scurtă cu decolteu pătrat şi un imprimeu complicat în nuanţe de albastru şi verde. S-a accesorizat cu sandale negre şi un plic argintiu. O apariţie demnă de admirat a fost şi blonda Karolina Kurkova, care a purtat un deux pieces argintiu cu pantaloni scurţi şi un top cu mânecă scurtă, lung peste şolduri. Astfel, topmodelul şi-a pus în valoare picioarele superbe, mai ales că a purtat şi sandale cu toc asortate.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio şi Karlie Kloss au purtat rochii lungi de seară. Cea mai excentrică dintre ele a fost Adriana, care a ales o creaţie transparentă pentru a-şi lăsa la vedere picioarele interminabile. Alessandra Ambrosio a fost o apariţie elegantă, dar sexy într-o rochie albă cu spatele gol. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Karlie Kloss, care a purtat o little black dress cu decolteu foarte adânc.

 

Care din cele cinci ţinute este preferata ta?

Sursa: Unica.ro