În fond, ce ar fi viață fără femei? Dar când vine vorba de bărbați și de relații serioase, există anumite calități și avantaje care sunt mai apreciate decât altele, pe care bărbații încearcă să le evite. Iată 5 tipuri de femei care îi pun pe bărbați pe fugă. 1. Vorbăreața
Ea nu se oprește niciodată din vorbit. Stă de vorba cu oricine stă să o asculte sau se preface că e interesat de orice. Ea nu este deloc un bun ascultător și îi obosește pe bărbați cu trăncăneală continuă.

2. Materialista
Ea încearcă mereu să pună ghearele pe portofelul unui bărbat. Ei nu îi păsa de compania lui, de discuțiile elevate și țelurile lui înalte și nu îl iubește pentru ceea ce este. La vânătoare, ea încearcă să prindă o pradă amărâtă, care să îi finanțeze dorințele materiale pentru a nu fi nevoită să muncească vreodată.

3. Prostuța
E foarte frumoasă, îți face plăcere să o privești, dar când deschide gura îți dai seamă că mai bine o ținea închisă. Habar n-are pe ce lume trăiește și nu are probleme existențiale deoarece preocupările ei se învârt numai în jurul modei și bârfelor mondene. Ea nu este persoană pe care un bărbat o poate scoate la un eveniment important de afaceri.

4. Atotcunoscătoarea
E o femeie inteligentă care vrea că bărbații din viață ei să o respecte pentru reușitele ei profesionale. Este dură și la job și în afară lui și nu acceptă ca nimeni să se comporte necorespunzător standardelor ei, mai ales bărbații. Ea a pierdut finețea și feminitatea de care bărbații sunt atrași și astfel nu mai e nici unul interesat de ea.

5. Experimentata
Ea are care trei întâlniri cu trei bărbați diferiți pe săptămână. Apelează la agenții de matrimoniale și are cont pe toate site-urile din domeniu. Se laudă bărbaților cu care iese că este „căutată” și că mulți îi fac curte. De fapt, bărbații nu apreciază acest aspect și nu se vor comparați cu alți bărbați și nu vor să stea la coadă pentru o întâlnire cu ea.

Uneori este necesar efortul unei schimbări a felului de a fi, mai ales când constați că, în ciuda aparentelor tale calități, tot nu ți se leagă relații de lungă durată pe care le visezi că să te simți împlinită. Din păcate, aceste probleme sunt valabile și în situația cuplurilor căsătorite, cu sau fără copii. Dacă vă analizați cu onestitate și va recunoașteți într-una din cele 5 tipologii de mai sus, atenție, poate fi o cauză a unei răceli a relației voastre. Nu mereu doar „el” e de vină.

Sursa: Blogpost.timpul.md cu referire la Yourtango.com