Când vine vorba de o relaţie serioasă, anumiţi bărbaţi, pur şi simplu nu înţeleg de ce femeile îi evită. Poate ar trebui să se schimbe?!

1. Bărbatul copil

Este acel gen de bărbat lipsit de griji şi responsabilităţi, căruia îi place să petreacă, iar pizza este mâncarea preferată în grupul său de prieteni. Este amuzant să te vezi cu el o dată sau de două ori, dar lucrurile nu vor duce nicăieri. Femeile preferă să-l lase să mai crescă puţin şi să înveţe cum stau lucrurile în lumea reală.

2. Bărbatul căruia îi fug ochii

Acest tip se uită constant după toate femeile (cea din staţia de autobus, soţia prietenului, ospătăriţa care-i serveşte masa), făcându-şi persoana de lângă el să se simtă inferioară şi total neatractivă. Chiar şi cea mai încrezătoare femeie îşi doreşte ca partenerul să o trateze cu respect şi să o facă să se simtă specială.

3. Zgârcitul

Nu îţi trebuie o şcoală specială pentru a face diferenţa între un bărbat modest şi unul zgârcit. Totul la el este calculat, nimic nu se risipeşte, iar asta cu siguranţă îţi va da bătăi de cap.

4. Mr. Gadget

Are cel mai nou tip de telefon, cea mai rapidă maşină sau cel mai nou Harley… pentru weekend, desigur. Cu alte cuvinte, acest tip are o grămadă de lucruri materiale care îl ţin suficient de ocupat cât să mai aibă timp şi pentru tine. Până la urmă cine poate concura cu tehnologia?

5. Băiatul mamei

Probabil că încă locuieşte cu părinţii, lăsând-o pe mami să-i spele hainele, să-i facă patul şi să-i pregătescă mâncarea. Îţi dai seama că aşteaptă toate astea şi de la iubita lui şi nu înţelege niciodată de ce este o problemă?

Sursa: csid.ro

Distribuie articolul: