Cu siguranță vrei să te faci remarcată în sezonul cald. Îți prezentăm în articolul de mai jos 5 ținute de bază cu care vei ieși din anonimat de fiecare dată.

După ce săptămâna trecută tendințele de pe podium ne-au învins cu rochia schelet, prezentată la Paris, îți propunem să  afli direct de la editorii Elle.ro, care sunt ținutele must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019:

În fiecare nou sezon, prima întrebare care mi se adresează este : „Ce se poartă?. Ei bine, în ziua de azi, aș răspunde că se poartă absolut orice dar ceea ce contează mai mult decât ce porți, este cum porți piesele noului sezon. Look-ul și styling-ul pe care le alegi te diferențiază de restul. Pe scurt, am selectat, special pentru voi, cinci ținute must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019 care sperăm să vă inspire și să vă folosească drept un mini ghid de modă.

1. Galben

Este o culoare care a lipsit de pe scena modei o vreme dar iată că acum face parte din ținutele must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019, lucru care ar trebui să ne bucure pe fiecare dintre noi.Galbenul este energic, arată super bine pe pielea bronzată și nu veți trece neobservate dacă îl purtați. Inspirați-vă de la Marc Jacobs sau Chanel.

2. Denim

Designerii vă aduc din nou denimul în prin plan dar de această dată aceștia au ales să se inspire din modelele anilor 80, așa că veți avea parte de pantaloni bufanți și jachete cu umerii supradimensionați. Dacă adorați și voi această textură așa cum o fac eu, vă sfătuiesc să vă construiți un look total din denim.

3. Bermude

Prima dată când am văzut-o pe Kim Kardashian purtând bermudele de sport cu tocuri la un eveniment de seară, mi-am spus că așa ceva nu este posibil și că sigur desigenrii nu vor accepat acest trend. De câțiva ani totuși încerc să mă autoeduc și să nu mai judec trendurile, chiar dacă vin de la Kim Kardashian! Una dintre ținutele must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019 are la bază bermudele de aerobic. Și recunosc că stilizate precum în show-ul Fendi îmi plac și mie!

4. Safari

Bejurile, pantalonii cargo și salopetele baggy sunt ușor de purtat zi de zi pe timpul verii, indiferent dacă vă aflați la munte, pe malul mării sau dacă vă petreceți vara în oraș. Tip: adaugați o curea military în talie ca să vă structurați ținuta!

5. Origami

V-am mai spus că și moda este o artă! Iată că Alessandro Michele (Gucci) sau Pierpaolo Piccioli (Valentino) au realizat piese inspirate din celebra artă japoneză, origami. Pliseurile și volumele au căpătat noi valențe iar o piesă atât de rară nu mai are nevoie de nici un alt artificiu.

SURSA

Vezi și: Miley Cyrus VS Irina Shayk: cine a purtat mai bine smochingul pe… trupul gol (Foto)