Primăvara este anotimpul care stimulează creșteri semnificative ale concentrației de hormoni sexuali în sânge. Chiar dacă aceste ”explozii de hormoni” fac ca organismul tău să reacționeze instinctual, în acest sezon, există anumite indicii ale faptului că cineva ți-a căzut cu tronc la inimă:

Energie sporită

Îndrăgostirea stimulează secreția de neuromediatori în organism, care influențează pozitiv asupra dispoziției tale generale. Acest fapt cauzează insomnii și senzația pe care o resimți, după ce consumi băuturi energizante. Atunci când te îndrăgostești, dormi foarte greu, însă te trezești fericită și plină de viață. Ești gata să realizezi ceva imposibil de realizat mai devreme: să dansezi în ploaie, să-ți faci un tatuaj, să mergi la Paris sau să sari cu parașuta!

Hiperemotivitate

Atunci când te îndrăgostești, simți ”fluturi în stomac”, devii mult mai sensibilă și mai emotivă decât de obicei. Această presiune de endorfine, pe care o resimte organismul, însă, nu durează foarte mult timp.

Căutarea sensurilor ascunse

Atunci când primești mesaje de la persoana de care te-ai îndrăgostit, tinzi să descifrezi anumite detalii ascunse, indirecte. Fiecare obiect îți amintește despre lucruri pe care nimeni nu le cunoaște, iar fiecare gest al omului de care te-ai îndrăgostit te pune pe gânduri permanent. Altfel spus, atunci cânt te îndrăgostești, vezi și auzi doar ceea ce îți dorești sau ceea ce coincide cu starea ta interioară.

Pierderi de atenție

Pierderile de atenție sunt evenimente comune în viața ta, dacă te-ai îndrăgostit. Confunzi cifre, date, nume de persoane și devii distrată, nu te poți concentra și nu-ți poți aduna concret amintirile.

Mistificarea lucrurilor

Atunci când te-ai îndrăgostit de omul care a apărut în viața ta, tinzi să crezi că însăși soarta și Universul au conspirat pentru ca aceste evenimente frumoase să aibă loc. Mistificarea este fenomenul în care tinzi să-ți demonstrezi tot ție că toate evenimentele sunt niște dovezi concrete. Zborul unui porumbel alb, căderea unei stele sau alt detaliu poate deveni, pentru tine, o dovadă și o confirmare a faptului că ceea ce ți se întâmplă ți-a fost scris în ”cartea vieții”.

surse foto: stuffkit.com, cameliaiuliazavoianu.wordpress.com,loverwallpapers.com, weheartit.com.

Distribuie articolul: