Nu este obligatoriu să-ți curgă prin vene sânge regal, dacă îți dorești să devii prințesă sau regină. Femeile despre care vă vom vorbi mai jos sunt doar câteva dintre exemplele de soții fără pretenții împărătești, pentru că înainte să se căsătorească, au dus un mod de viață absolut comun.

Ex-modelul Sofia Hellqvist s-a căsătorit chiar zilele trecute cu Prinţul Carl Philip, fiul cel mic al regelui suedez.

foto: REX

Prințul William și-a anunțat logodna cu Kate Middletone încă în toamna anului 2010, după o relație de 10 ani, plină de despărțiri și împăcări. S-au cunoscut la  universitate, iar nunta lor a fost supranumită „nunta deceniului”. Ambii aveau câte 29 de ani când s-au căsătorit. Chiar dacă părinții lui Kate sunt oameni de afaceri, acest lucru nu i-a transformat în purtători de sânge regal. În tinerețe, ducesa se îmbrăca foarte modest.

APBangs

Jetsun Pema Wangchuck, Regina Bhutanului, este soția celui mai tânăr rege din lume. Proveninența lui Jetsun Pema este necunoscută, însă se știe că tatăl său a muncit în calitate de pilot de avion. Jetsun s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani.

foto: looksharpblogs.org

foto: looksharpblogs.org

Charlène Grimaldi, Prințesa de Monaco, este o fostă înotătoare din Africa de Sud, care s-a căsătorit, la 1 iulie 2011, cu Albert al II-lea, Prinț de Monaco. La 10 decembrie 2014, Charlène a născut un băiat și o fetiță.

Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein a fost jurnalistă, înainte să se căsătorească cu Prințul Amadeo al Belgiei. Mireasa a preferat ca nunta să se desfășoare în Italia, la locul său de baștină. Înainte să se căsătrească, ducii s-au aflat într-o relație apropiată preț de 7 ani. Părinții Elisabettei muncesc în industria cinematografică.

foto: popsugar.com

foto: popsugar.com

Distribuie articolul: