Nu este obligatoriu să-ți curgă prin vene sânge regal, dacă îți dorești să devii prințesă sau regină. Femeile despre care vă vom vorbi mai jos sunt doar câteva dintre exemplele de soții fără pretenții împărătești, pentru că înainte să se căsătorească, au dus un mod de viață absolut comun.

Máxima Zorreguieta a devenit Regină a Țărilor de Jos la doar 30 de ani după ce a acceptat să se căsătorească cu Willem-Alexander al Țărilor de Jos. Cei doi au făcut schimb de inele în 2002. Máxima este originară din Argentina și este economist de formare. Părinții acesteia au lipsit de la ceremonie, rămânând să urmărească nunta fiicei lor de la televizor, în Argentina.

foto: popsugar.com

foto: popsugar.com

Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea. Înainte de căsătoria cu Felipe, a fost jurnalistă. Cei doi s-au cununat în 2004. Letizia a devenit prima Regină a Spaniei fără sânge albastru, iar înainte de nunta regală, mai fusese căsătorită.

foto: unofficialroyalty.com

foto: unofficialroyalty.com

Mary Elizabeth Donaldso, Prințesă a Danemarcei, contesă de Monpezat, este soția prințului moștenitor Frederik al Danemarcei. Australianca muncea în calitate de învățătoare, înainte de căsătoria cu prințul danez. Ce doi s-au întâlnit în 2000, la Jocurile Olimpice care se desfășurau la Sydney. Pentru a se căsători cu prințul, a trebuit să renunțe la cetățeniile australiană și britanică.

foto: zimbio.com

foto: zimbio.com

Pengiran Anak Sarah s-a căsătorit la vârsta de doar 17 ani cu Prințul Moștenitor Al Haji-Muhtadee BillahBolkiah – primul fiu născut și moștenitorul sultanului din Brunei.

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

Tessy Antony a devenit prințesa Luxembourgului după ce s-a căsătorit cu prințul Louis, al Luxembourgului.

foto: orderofsplendor.blogspot.com

foto: orderofsplendor.blogspot.com

Citește și: 5 simple fete, care s-au căsătorit și au devenit prințese și regine, Partea I

Distribuie articolul: