Buchetul miresei este probabil cel mai frumos accesoriu al ei. Din acest motiv, nu trebuie neglijat, iar cu modelul lui hotărăște-te din timp. Buchetul miresei poate fi din absolut orice flori îți dorești, ceea ce ține de culoare, el poate fi de un alb imaculat, ca ținuta ta, sau din contra, poate servi ca o „pată de culoare”.

Pe lângă faptul că ți-am pregătit câteva fotografii care te vor inspira în alegerea buchetului, iată și câteva sfaturi de care te poți ghida în alegerea lui:

1. Atunci când te hotărăști cu gama coloristică a buchetului, ține cont de culorile predominante în ținuta ta și a mirelui tău, dar și de cea a sălii de banchet;

2. Ține cont atunci când alegi florile, de câte ore vor trebui acestea să își păstreze aspectul proaspăt;

3. Ai grijă ca mirele tău să nu fie alergic la una dintre speciile de flori din buchet. În caz contrar, în cel mai bun caz, acesta va strănuta toată nunta;

4. Nu uita de buchetele vorniceilor, a nașilor, dar și de cel al mirelui, care trebuie să se combine perfect cu buchetul tău de mireasă, dar și cu ținutele invitaților. Spune-le din timp ce gamă coloristică ai ales.

5. Renunță la buchetele din plastic. Ele arată ieftin și de prost gust, mai ales când faci fotografii mirosind acest buchet. Buchetul de mireasă e un accesoriu pe care nu se merită de făcut economii. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: