Deși multe cupluri se bucură de o relație fericită, partenerii se gândesc mereu la posibilitatea infidelității. Pe lângă metoda tradițională de verificare a telefonului sau buzunarelor, există o serie de indicatori comportamentali, care oferă o imagine clară a faptului că partenerul tău te înșală, de aceea, este bine să-i analizezi bine, înainte de a lua o decizie:

A început să se preocupe în mod exagerat pentru felul în care arată

Îl poți suspecta de înșelăciune, dacă, brusc, a început să facă sport, să se parfumeze, să-și renoveze garderoba, să facă duș mai des decât de obicei. Îl poți suspecta pe partener de infidelitate și din cauza faptului că devine secretos și începe să-ți ascundă mai multe detalii referitoare la ceea ce face.

Devine neinteresat de relația voastră fizică

Ar trebui să devii precaută dacă partenerul tău devine, brusc, neinteresat de viața voastră intimă. Cu excepția cauzelor în care acest dezinteres este legat de cauze de sănătate, ar trebui să fii precaută și receptivă la argumentele pe care le oferă.

Pleacă neargumentat și neașteptat

Dacă este chemat ”urgent” și nu-ți oferă prea multe detalii cu privire la destinație, ai putea să-l suspectezi din nou de infidelitate. Altfel, ar trebui să-ți aducă dovezi clare.

Răspunde ambiguu la întrebările legate de ”unde a fost”

Dacă se întoarce târziu de multe ori și nu găsește o explicație imediată, clară pentru aceasta sau te minte de fiecare dată, ar trebui să cazi pe gânduri.

Evită să iasă cu tine în public, la diferite evenimente

Atunci când partenerul tău evită brusc să iasă cu tine în oraș, la prietenii voștri sau acasă la părinții tăi, apare din nou suspiciunea infidelității. 

Sursă foto: www.thefashioninsider.com, www.independent.ie,

 

 

 

Distribuie articolul: