Nicio dietă strictă nu va ajuta organismul să scape de kilogramele în plus, atâta timp cât va reprezenta un stres și va priva corpul de anumite substanțe valoroase. Secretele pe care le vom aminti mai jos, sunt esențiale pentru alegerile alimentare sănătoase. Femeile care le-au respectat regulat, respectând și un regim alimentar sănătos, dar și suficientă mișcare, spun că au reușit să scape de până la 3 kilograme într-o singură săptămână.

– Cu 30 de minute înainte de fiecare masă, bea 1-2 pahare de apă. O asemenea cantitate de apă va spori considerabil metabolismul, generând prelucrarea corectă și rapidă a alimentelor și evitând depunerile de grăsime. Ar fi ideal dacă apa băută ar fi călduță și ar avea adăugați, în ea, câțiva stropi de suc de lămâie – un puternic antioxidant.

– În fiecare săptămână, consumă 300 ml de cafea naturală, combinată cu unele condimente ca: scorțișoara, piperul roșu și vanilia. Amestecul va constitui un alt stimulent natural al metablismului, care merită a fi luat în considerare. Se consumă în porții moderate.

– O altă băutură magică, care îți poate stimula arderea caloriilor, se prepară din amestecarea a 200 ml de apă fierbinte cu scorțișoră. Băutura se va lăsa un pic să se răcească, iar peste jumătate de oră se va combina cu puțină miere. Jumătate din această băutură se bea înainte de culcare, iar cealaltă – dimineața, pe stomacul gol.

– Grapefruitul este, precum știți, fructul persoanelor care aleg să slăbească sănătos. Înainte de fiecare masă, fă-ți un obicei de a consuma câte o bucățică de grapefruit.

– Un alt secret care îți poate ajuta organismul să slăbească este mestecarea corectă și regulată a mâncării. Fiecare „gură” de mâncare va trebui amestecată de minim 50 de ori, pentru ca să ajungă în stomac în stare, practic, lichidă. Mestecarea îndelungată este și un truc ce provoacă senzația de sațietate.

Foto: magnifazine.com

Distribuie articolul: