Fiecare sezon nou vine cu hiturile sale în materie de produse de înfrumusețare. Primăvara asta, bunăoară, printre cele mai adorate produse cosmetice se numără cremele CC și eyeliner-urile de culoare albastră. Ce alte produse trebuie să se regăsească în portfardul tău, îți spunem mai jos. 

Cremele CC. Utilizarea lor este inspirată de la ultimele prezentări de modă, care au trădat machiajul nud și frumusețea naturală a tenului. Primăvara asta, machiajul nud primează la capitolul make-up, de aceea n-ar strica să-ți cumperi o cremă corectoare, care conferă pielii un aspect estetic și atrăgător. Avantajul acestei creme este că hidratează foarte bine pielea, o îngrijește și se face invizibilă după aplicare. Se aplică după folosirea cremei obișnuite. Important este ca după ce aplici și crema CC, să nu exagerezi cu pudra. 

Farduri de culoare lila. În acest sezon, nuanța „liliac” este la mare căutare, pentru că poate fi utilizată în diverse moduri: pe pleoapa superioară, la fel cum o face modelul Derek Lam sau pentru un efect smokey-eyes, regăsit la prezentările de modă Vera Wang. Fondul de ten și pudra sunt baze bune pentru acest fard. 

Eyeliner-ul albastru. Dacă violetul nicidecum nu-ți este pe plac, atunci alege albastrul – o nuanță care definește perfect Anul Caprei de Lemn. Creionul albastru este lider la capitolul eyeliner-uri, iar avantajul său este că poate fi regăsit în diferite texturi: uscat, gel, marker sau creion obișnuit. Înainte să-ți faci un contur albastru, ai grijă ca pielea să fie bine îngrijită, pentru că altfel, nu vei face decât să-ți accentuezi neajunsurile. 

Rujul de culoare roșie. Rămâne a fi un hit și în acest sezon. Predilecție au, însă, nuanțele care amintesc de culoarea vinului. Sangria și marsala triumfează în acest sezon. Rujul de culoare roșie poate fi unicul accent de pe fața ta. Combină-l cu un machiaj nude și cu o coafură simplă, lejeră. 

Conturul de culoare neagră. Te poate ajuta să obții o privire de pisică, inspirată de la make-up stiliștii Celine, Prada, Just Cavalli sau Narciso Rodriguez. Primăvara asta, poți experimenta din plin!

Foto: laroche-posay.iebeautifulbuns.wordpress.commorganleflay-beauty.debrit.coglittergeek.ca

Sursa: lady.nur.kz

Distribuie articolul: