Se spune că showbizul este o lume aparte, unde cuvinte de genul „prietenie” nu prea îşi găsesc locul. Există doar colaborări, spun majoritatea artiştilor. Cu toate acestea, noi am pus ochiul pe nişte prietenii dintre vedetele feminine de la noi, pe care vrem să le vedeţi şi voi. 1. Karizma şi Cristina Croitoru.
Pe Karizma şi Cristina Croitoru le vedem mai mereu în aceleaşi poze, aceleaşi localuri , pe aceleaşi scene. Ambele au studiat la Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice, iar recent au demonstrat că prietenia poate învinge chiar şi concurenţa, alegând să participe în duet la selecţia finală a Concursului Eurovision cu piesa „Never Fall again”.

2. Aura şi Georgeta Voinovan
Probabil nu există cineva care încă să nu fie auzit de piesa „Colega mea”. Aura şi Georgeta Voinovan au o prietenie care a rezistat în timp , de pe băncile şcolii până în prezent. Chiar dacă timpul le presează şi se întâlnesc mai rar, noi ne bucurăm de fiecare dată când le vedem undeva împreună.

3. Doina Arsene şi Lenuţa Gheorghiţă
Doina Arseni şi Lenuţa Gheorghiţă sunt nu doar colege de scenă şi cumătre, ci şi bune prietene de 13 ani. „Doina este cea mai dragă prietenă a mea. De când mi-am întemeiat şi eu familie, prietenia noastră a devenit şi mai puternică. Ei îi pot împărtăși bucuriile şi tristețile”, spune Lenuţa Gheorghiţă. Cele două prietene au împreună şi o piesă „Cumătrele”, care se bucură de un mare succes.

4. Gloria Gorceag şi Dana Marchitan
Sunt două nume relativ noi în showbizul autohton, dar care au reuşit deja să adune un număr de admiratori. Ambele absolvenete a facultăţii de jurnalism şi ştiinţe ale comunicării, găsesc mereu despre ce să vorbească. „ Dana e mereu plină de enrgie şi mă face să râd. Plus, ea e cea care mi-a făcut cunoştinţă cu un om important din viaţa mea”, spune Gloria.

 
5. Stela Boţan şi El Radu
Stela Boţan este un nume care s-a făcut cunoscut odată cu proiectul “Fabrica de Staruri”, unde a impresionat pe toţi cu un stil mai neobişnuit şi cu pasiunea sa pentru muzica rock. În prezent este şi RJ la radio. “Prietenesc cu mulţi, dar de ceva timp vorbesc mai des cu El Radu”. Se înţeleg de minune şi spun că prietenia dintre fată şi băiat poate exista.

 

Le urăm la mai mult şi la mai mare tuturor prieteniilor din showbiz, ori din cele mai bune prietenii se nasc cele mai mari succese.