Kate Middleton este cunoscută pentru stilul ei minimalist și elegant. Ducesa preferă atât brandurile scumpe cât și cercei accesibili ca preț. De foarte multe ori, Kate optează pentru ține de la branduri de mass market și de fiecare dată ne cucerește. Chiar dacă are în colecția sa bijuterii impresionante moștenite de la familia regală, Kate optează și pentru cele accesibile ca preț care nu sunt prețioase, iar după ce le poartă accesoriile se vând ca pâinea caldă.

Cercei H&M (6 lire) 

Ducesa a optat pentru acești cercei în anul 2020 , când a participat la gala Guinness Gravity Bar. Ducesa a optat pentru o rochie verde din catifea pe care a asortat-o cu acești cercei, care au devenit sold-out în câteva ore.

Cercei Sezane (75 de lire) 

Acești cercei placați cu aur Kate i-a purtat la expoziția unor bijuterii create de un artist rus. Cerceii purtați de ducesă sunt minimaliști și se port asorta atât la o ținută de seară cât și una de zi. Bijuteriile s-au epuizat a doua zi după ce Kate i-a purtat.

Cercei Polly Petal Drop, de la Accessorize  (8 lire)

Acești cercei nu sunt deloc din metale sau pietre prețioase, dar Ducesa i-a îndrăgit pentru că i-a purtat de mai multe ori. Cerceii s-au vândut la pâinea caldă și acum nu îi mai găsești în vânzare. Ducesa a reușit să creeze look-uri romatice datorită acestor cercei gingați de un roz pal.

 Cercei Filigree,  de la Accessorize (6 lire)

Se pare că Ducesa adoră cerceii placați cu aur pe care îi alege se pare de la brandul ei preferat -Accessorize. Kate a purtat acești cercei în anul 2019 la festivalul „Back to Nature” și i-a asortat cu o rochie cu imprimeu floral.

Cercei Monica Vinader (93 de lire)

Aici Kate a cheltuit un pic mai mult, dar se pare că a făcut o investiție. Ducea adoră acești cercei din aur cu piatră onix. Kate a fost surprinsă purtându-i în nenumătare rânduri.

Dar tu cât cheltui pe bijuterii?

Distribuie articolul: