Guvern24 este prima platformă de crowdfunding din Moldova. Ce presupune aceasta? Crowdfunding-ul este o modalitate de a finanța proiecte prin donații, în mediul online. Ce înseamnă asta pentru tine? Prin Guvern24 poți să îți atingi scopurile cu ajutorul oricărui internaut interesat de proiectul tău. Guvern24 este o fundație - activitatea organizației nu este destinată producerii de profit. Conform legii celor 2%, poți decide ca 2% din impozitul tău pe venit, achitat statului, să fie redirecționat către Guvern24. De ce să o faci? Îți dă 5 motive:

1. Guvern24 dezvoltă comunitatea de crowdfunding din Moldova

Guvern24 fiind prima platformă de crowdfunding din Moldova, este actorul principal în dezvoltarea unei comunități sustenabile de crowdfunding în țară.

În aproximativ 1 an de la lansare, pe Guvern24 au fost lansate 83 de campanii de caritate, 98 de proiecte comunitare și 23 de proiecte ale primăriilor din RM cu scopul îmbunătățirii situației satelor afectate de migrație, în colaborare cu UNDP. Cu 205 proiecte lansate și peste 340 000 de euro colectați, Guvern24 nu plănuiește să se oprească: scopul echipei este să direcționeze Moldova spre bine!

2. Susținerea benficiarilor

Guvern24 va folosi banii redirecționați de tine pentru a acorda ajutor logistic campaniilor de pe platforma Guvern24. Fie că este necesară filmarea unui spot video, saupromovarea unui proiect unei anumite audiențe, 2% vor permite susținerea beneficiarii platformei și vor asigura succesul campaniilor lansate.

3. Instruirea și informarea societății despre crowdfunding

Guvern24 este promotorul principal al crowdfundingului în Moldova. Misiunea fundației este informarea societății despre beneficiile acestuia și instruirea populației în cele mai bune practici și tehnici în crowdfunding.

Guvern24 se angajează să meargă acolo unde există inițiative – în sate, la autoritățile publice locale, în instituții de învățământ, chiar și în casele oamenilor, dacă sunt invitați.

4. Guvern24 urmărește dezvoltarea proiectelor și ideilor din RM

Guvern24 este instrumentul prin care îți poți ajuta comunitatea – fie că este cea locală sau națională. Platforma e locul unde găsești proiectele care îți dezvoltă țara. Modul cel mai ușor de a-ți susține țara este să susții inițiativele celor de lângă tine, sau, viceversa: să le oferi altora oportunitatea să doneze pentru proiectele tale. Pe Guvern24, orice proiect poate găsi finanțare, și orice campanie își are locul său.

5. Guvern24 activează pentru beneficiul tău

Pe Guvern24, cetățenii de rând sunt cei care beneficiază de rezultatele campaniilor de crowdfunding. O redirecționare a 2% din impozitul tău pe venit se va întoarce tot la societate – adică la tine! Platforma are nevoie de tine pentru a se dezvolta, dar dezvoltarea ei este în beneficiul tău. Pe platformă, îi poți ajuta pe cei de lângă tine și poți participa la progresul societății

Procesul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit este simplu. Codul IDNO al fundației Glia Eternă (Guvern24) este 1015620000472. Tot ce trebuie să faci e să completezi declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formular CET 15). O poți găsi la Fisc sau pe adresa electronică.

Redirecționează acum pentru o societate mai bună!

Înregistrează-te AICI pentru a primi ajutor la redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit spre Guvern24.

Guvern24 susține ideile tale!

Distribuie articolul: