O rochie neagră este mai mult decât o rochie neagră. O piesă versatilă, poate căpăta un alt look de fiecare dată când o porți, în funcție de felul în care o accesorizezi. Sunt sigură că, după ce vei arunca un ochi asupra următoarelor sugestii și vei vedea în câte moduri distincte o poți purta, rochia neagră va deveni piesa ta preferată.
Office

Rochia neagră poate deveni o piesă de bază în garderoba ta pentru birou. Poart-o cu un blazer cambrat într-o nuanță neutră, o pereche de pantofi simpli cu toc și o geantă tote.

Preppy chic

O rochie neagră capătă un aer cuminte când o porți cu un pulover simplu deasupra. Adaugă-i un guler alb și o geantă tote, pentru un look preppy, sau mergi către zona glam cu un colier ce imită gulerul de cămașă, o pereche de brățări cuff și o geantă mică de umăr.

Street style

O rochie neagră cu croi clasic și o pereche de bocanci Dr Martens? De ce nu? Poartă pe deasupra o vestă casual din blană și accesorizeaz-o cu un ceas și o geantă de inspiratie rock cu multe catarame.

Rock diva

Intră în pielea unui rock star și poartă rochia neagră cu o jachetă din piele, botine cu catarame și tocuri uriașe, și accesorii statement de inspirație rock: o brățară cu ținte și un clutch Alexander McQueen cu motiv craniu vor definitivă look-ul tău pentru o noapte în club, sau un eveniment hip.

Cocktail formal

Fie că e vorba de un cocktail de afaceri, o cină romantică sau nunta unei rude, cu o rochie neagră simplă vei arăta ca scoasă din cutie. Poart-o cu o pereche de pantofi eleganți, bijuterii de cocktail și un clutch sau o geantă de mână.

Sursa/foto: http://www.kyra.ro

Distribuie articolul: