Mugurii de arțat, mierea de manuka sau extractul din aur sunt ingredientele secrete conținute în măștile pe care le folosesc de sute de ani coreencele. Anume acestea conferă tenului lor luminozitatea pentru care le invidiem, în sensul bun al cuvântului.

Tenul porțelanat și luminos al coreencelor este cartea lor de vizită. Din cele mai vechi timpuri însă, acestea au secrete din natură care le conferă mereu vitalitate, regenerare și protecție de factorii externi. Cele 5 măști K-Beauty, lansate recent de Avon, vor conferi tenului tău calitățile pe care le admiri la femeile din Coreea de Sud, le poți face acasă, relaxându-te sau citind o carte.

Mască individuală pentru calmare

Este foarte ușor de aplicat și are un efect uimitor de calmare a tenului și regenerarea acestuia. Efectul se datorează extractului de cica, o plantă răspândită în Coreea de Sud. Se recomandă pentru pielea obosită și uscată – exact ceea de ce suferim toate la început de primăvară.

Mască gel pentru hidratarea buzelor

Formula cu hydrogel este secretul pentru buzele hidratate și apetisante, numai bune de pupat la început de primăvară. Masca de la K-Beauty conține alte două ingrediente naturale: mierea de manuka și nectarina, care vor defini buzele tale, netede și moi. Mai are și o aromă de desert!

Mască de noapte cu extract de ciupercă aurie

Este una dintre cele mai complexe măști pe care le folosesc coreencele, iar extractul de ciupercă aurie are mai multe beneficii pentru ten: hrănește, netezește și conferă luminozitate. Masca este perfectă pentru ultimul pas al igienei de seară a feței, oferă protecție și este un perfect antioxidant.

Mască pentru ten luminos, cu hydrogel

Combinația armonioasă dintre mugurii de arțar și formula cu hydrogel a născut o mască nutritivă și cu efect de netezire și luminozitate. Se datorează formulei cu hydrogel, dar și faptului că mugurii conțin mai multe minerale, oligoelemente, vitamine, hormoni de creştere şi enzime decât toate celelalte părţi ale plantelor.

Mască pentru ochi, cu extract de aur

10-15 minute vor fi suficiente pentru ca ochii tăi să lumineze și să radieze din nou grație măștii pentru ochi cu extract de aur. Cunoscute pentru proprietățile sale de iluminare, particulele de aur se absorb imediat, iar masca este un tonic perfect pentru zona de sub ochi. Masează ușor zona după ce înlături masca pentru o absorbție deplină.

Dacă ai cel puțin două dintre aceste măști, poate veni și primăvara liniștită. Comandă-le acum la orice Reperezentant Avon sau printr-un mesaj pe Pagina de Facebook.

Dacă ai deja un bilet la Maicom Pijama Party, vestea bună este că te vei putea număra printre primele norocoase care vor putea testa aceste măști, dar și noile seturi Encanto. În cadrul tombolei de la eveniment, Avon oferă participantelor 5 seturi complete de Encanto și măști coreene K-Beauty cadou. Ți-ai ales deja produsul favorit din noutățile acestei primăveri?

P