În zilele noastre,o maşină micuţă şi care consumă mai puţin este mai mult decât indicată. Dacă îţi cumperi o maşină mare, ba nu găseşti loc de parcare, iar dacă are un motor puternic, vei cheltui mulţi bani pe carburant. Îţi recomandăm câteva maşini care au un consum redus. Bănuţii pe care îi vei economisi, îi poţi cheltui,de ce nu, pe parfumuri. Proton Savvy 

Noua Toyota Yaris este o maşină mică, economică şi extrem de performantă. Consumă în jur de 4.5 – 5,5 litri, iar preţul acesteia pe piaţa autohtonă variază între  4000 – 6000 de euro. La interior, toate panourile sunt electronice, iar sistemele de siguranţă activă şi pasivă vă permit să conduceţi relaxat, minimizând riscul sau efectele accidentelor rutiere. Deşi beneficiază de un portbagaj mic, această maşină poate acomoda un numar mai mare de bagaje ca de obicei, datorită banchetelor din spate. 

Suzuki Swift a câştigat reputaţia în rândul automobilelor de clasă mică, datorită eficienţei şi personalităţii eficiente. Această maşină consumă 6 l/100 km şi poate fi procurată pe piaţă la preţul de 5000 de euro.

Mitsubishi Colt La preţul la care putem achiziţiona un Colt este nefiresc să ne aşteptăm la materiale de lux în interior. Colt este în primul rând o maşină bună, pentru cei fără mari pretenţii la detalii auxiliare. Iar interiorul său reflectă în totalitate această tendinţă. Ca şi forme, interiorul lui Mitsubishi Colt a mai obţinut un plus de ergonomie şi calitate. Noi am testat o versiune destul de bine echipată, cu volan căptuşit cu piele şi cusături ale scaunelor cu fir contrastant, în stilul maşinilor englezeşti de rasă. Volanul este aproape identic cu cel de pe Lancer X, deci, cei care ar vrea senzaţii de Lancer X la bani mai puţini au acum un motiv în plus să aleagă Colt.

Hyundai Getz face parte din valul nou venit din Asia ce nu mai încearcă să ascundă faptul că o maşină este ieftină. consumă 1 / 100 km, iar preţul acesteia variază între 4000 şi 5000 euro.

Distribuie articolul: