Au mai rămas ore numărate până vom întâlni noul an. Ai putea să faci unele lucruri, care ar putea să-ți strice sărbătoarea sau să te indispună. Tocmai din acest motiv îți prezentăm 5 lucruri, pe care n-ar trebui să le faci în seara de Revelion. 1. Să te cerți sau să te superi pe oamenii dragi. Deși uneori avem tendința să ne simțim ”buricul pământului”, să nu uităm că Revelionul e ziua în care trebuie toți să se simtă speciali. Să nu ne supărăm pe mici gafe sau scăpări ale oamenilor dragi. Din moment ce vei încerca să-i faci pe oamenii dragi să se simtă bine, ei te vor răsplăti cu aceiași monedă.

2.  Să stai indispusă. Sărbătoarea nu va veni în casa ta, atâta timp cât nu o vei chema. Din acest motiv, creează atmosfera de sărbătoare: împodobește casa, dacă încă n-ai reușit s-o faci, dă muzica ta preferată, la maxim, cântă, dansează, cheamă prietenii.

3. Să stai singură de Revelion și să-ți plângi de milă, cât de nefericită ești. Dacă din anumite motive, încă nu ai cu cine sărbători Revelionul, sună-ți cei mai buni prieteni, care cu siguranță se vor bucura să li te alături. Nu aștepta să te caute alții și să te roage, s-ar putea ca prietenii tăi nici să nu știe că sărbătorești de una singură. O soluție ar fi să scrii pe o rețea socială, că sărbătorești în singurătate și că ai nevoie de companie.

4. Să faci mofturi că nu ai cu ce să te îmbraci. Da,l e o veșnică problemă a jumătății frumoase a omenirii. Cât de multe haine n-am cumpăra, tot n-avem ce ne îmbrăca. Totuși dacă e să gândești limpede și cu mult calm, cu siguranță vei găsi în garderoba ta, ceva frumos și potrivit pentru noaptea dintre ani. Nu merită să-ți strici sărbătoarea ție și celor din jur, din cauza unor haine.

5. Să lași totul pentru ultimul moment, să te enervezi și indispui pentru că nu le reușești. Dacă sărbătorești Revelionul acasă și ai de amenajat casa sau chiar să gătești, nu lăsa totul pentru ultimul moment, fă-le pe toate cât mai devreme poți. În acest mod, vei fi mai odihnită și mai calmă, când ceasul va bate ora 12. Nici coafura, machiajul nu trebuiesc lăsate pentru ora, când deja întârzii la petrecerea de Anul Nou. 

Regula e simplă: dacă vrei să ai un Revelion pe cinste, pur și simplu fii pozitivă, distrează-te, bucură-te de sărbătoare. Lasă supărările pe alte zile, lasă-le în anul vechi.


Noi îți dorim o sărbătoare cât mai frumoasă și un AN NOU FERICIT! 

 

Distribuie articolul: