Orice femeie e frumoasă și vrea să se facă remarcată prin calități ale feței sau prin nuanțe deosebite. Machiajul ne ajută până acolo unde îi cunoaștem limita, vizavi de tenul nostru și de personalitatea pe care vrem să ne-o creăm. Machioza Lucia Stratan vine cu câteva recomandări de luat în seamă, legate de machiajul zilnic al unei femei.

1. E inutil să le zici adolescentelor să nu se machieze – oricum o vor face! Frumusețea naturală însă e tot ce avem mai de preț, tot ce are o femeie mai frumos și trebuie să păstreze cu sfințenie. Tinerelor care deja au început să folosească diverse produse de îngrijire le-aș recomanda să folosească produse de calitate: atât pentru tratarea primară a feței cât și pentru decor.

2. Pielea feței este cartea noastră de vizită și trebuie să beneficieze de cel mai corect tratament din partea noastră. E foarte important ca tot ceea ce folosim, în special crema sau demachiantul, să corespundă cu vârsta.

3. Asigurați-vă de calitatea fiecărui produs: rimelul pentru ochi, fondul de ten pentru față, rujul pentru buze, etc.

4. Cea mai importantă etapă din zi pentru fiecare femeie nu este jumătatea de oră de machiaj dimineața, ci demachierea completă înainte de somn, hidratarea și hrănirea tenului, pentru ca acesta să poată regenera pe timp de noapte.

5. Nu exagerați, nici chiar dacă mergeți în club sau la o petrecere. Machiajul trebuie să meargă mână în mână cu personalitatea și cu felul cum arătați!

Un interviu mai detaliat cu Lucia Stratan puteți citi AICI.

Distribuie articolul: