Când se discută despre sex/sexualitate, întotdeauna sunt câteva poziţii sexuale care câştigă mare parte din timpul şi preocuparea femeilor şi a bărbaţilor.

Însă, există câteva experienţe sexuale speciale, mai degrabă momente sexuale care au un farmec aparte dincolo de felul în care te poziţionezi pe (pe lângă) partenerul tău.

Tipuri de experienţe sexuale pe care nu trebuie să le ratezi:

Sexul de împăcare

Testosteronul din timpul conflictului poate transforma o partidă de sex într-o amintire de neuitat. Multă adrenalină, eliberarea tensiunii, gustul dulce al împăcării sunt câteva dintre ingredientele acestei experienţe sexuale.

Sex de vacanţă

Mai mult ca sigur, sexul din timpul vacanţei este cel mai relaxant, mai liber, mai degajat…

Iar dacă vacanţa se desfăşoară într-un loc exotic unde mergeţi pentru prima oară, experienţa poate fi unică.

Sexul ca prima oară

Perioada de început a relaţiilor este cea mai stresantă, dar în acelaşi timp şi paradoxal, şi cea mai frumoasă – este singurul moment care îţi permite să descoperi ce înseamnă cel de lângă tine, să explorezi simţuri noi, reacţii altfel etc.

Încearcă din când în când să joci rolul acest în timpul unei partide de sex – imaginează-te că vă cunoaşteţi de foarte puţin timp.

Sexul pe neașteptate

Unele dintre cele mai frumoase lucruri sunt cele care se întâmplă atunci când te aştepţi mai puţin, iar sexul de acest tip se încadrează perfect la această categorie.

Alege o partidă de sex oricând e mai puţin previzibil: în timp ce găteşti, pe autostradă, în timpul programului de la serviciu sau când nu ar trebui să fii acasă, dar apari pe neaşteptate.

Sexul „hai să facem un copil”

Când îţi propui conştient să faci un copil, sexul capătă o valoare aparte, o îmbinaţie armonioasă între contact fizic şi emoţiile procreării.

sursă: one.ro

Distribuie articolul: