Apariția unui bebeluș în familie este un lucru pe cât de fericit, pe atât de dificil pentru o tânără mamă, obișnuită cu o viață foarte activă. Multe mame sunt atât de absorbite de noile preocupări, încât nu mai au au timp pentru sine. Cu toate acestea, există o soluție pentru orice situație, iar această tânără mamă este cea mai bună dovadă. E uimitor ce face ea, distrându-și copilul și modelându-și corpul!

În ciuda faptului că are un copil, această mămică a găsit o modalitate perfectă de a petrece timpul cu el interesant și util pentru ambii. Fetița este super fericită că mama ei o distrează și are un zâmbet până la urechi. Mămica nu pierde timpul în zadar și își păstrează corpul în formă perfectă, fără să neglijeze piciul sau orarul de dinaintea nașterii. Este un exemplu perfect pentru tinerele mame care vor să facă din maternitate o perioadă fericită și activă: exerciții pentru burtă și fese!

Mămicile mai experimentate au decis chiar să vă explice cum faceți aceste exerciții, pentru ce categorii de mușchi sunt ele și ce le puteți cânta copilașilor în timpul distracției sportive în doi.

Distribuie articolul: