Vera Brezhneva este una dintre puținele celebrități care slăbește și tinde să le ajută și pe alte femei să slăbească prin metodele testate mai întâi de ea. Pe vlogul @VBDiary a apărut un nou film, în care Vera demonstrează 5 exerciții eficiente pentru combaterea celulitei în zona posteriorului și a coapselor. Bingo!

„Astăzi vom vorbi despre cea mai atrăgătoare parte a corpului, din punctul de vedere al bărbaților: posteriorul. Vă prezint top 5 cele mai preferate exerciții pentru posterior, din câte am încercat. Apropo, ele nu vor fi atât de eficiente, dacă veți continua să consumați zahăr, pentru că tot zahărul se depune anume pe coapse, sub formă de celulită. 4 din exerciții le-am unit într-un complex, iar pe al cincilea vi-l voi arăta separat”, spune diva cu forme de sirenă.

1. Sprijin pe coate, din poziție îngenunchiată. Ridicarea genunchiului spre piept și apoi întinderea piciorului paralel cu podeaua. Se repetă de 12 ori.

2. Genunchi îndoit la 90 degrade, apoi ridicarea piciorului lateral, la 90 de grade, conform indicației din video. Exercițiul este pentru femeile care au celulită pe părțile laterale ale bazinului.

3. Al treilea exercițiu este o combinație dintre primele două.

4. La al patrulea exercițiu, piciorul va fi îndoit de la genunchi la unghiul de 90 de grade și va fi ridicat lent. Piciorul nu trebuie întins.

5. Ridicarea bazinului din poziție culcat pe spate.

Pentru relaxare, luați această poziție:

Foto: captură video

Distribuie articolul: