Dacă ai pus câteva kilograme în plus, fără să explici motivul, probabil treci cu vederea careva acțiuni pe care le faci zilnic și care influențează negativ corpul tău. Îți descoperim 5 „dușmani” ai siluetei tale suple care fac parte din stilul tău de viață.

1. Pauza de ceai la serviciu. Cu siguranță ai o semenea tradiție la locul de muncă – vă adunați mai mulți colegi ca să beți ceai și nu doar. Cum să bei ceai fără un tort sau un biscuit?

2. Iubitul care are o poftă nebună de mâncare. Chiar dacă el mănâncă mult, fără să se îngrașe, acest lucru nu se răsfrânge la fel și asupra ta.

3. Televizorul la bucătărie. Dacă nu ar fi televizorul, vei observa imediat când pui mâna pe ceva delicios și mănânci fără limită.

4. Publicitatea. Deseori publicitatea ne poate influența să consumăm mai mult iaurt dulce sau e îndeamnă să apelăm la tot felul de suplimente alimentare.

5. Dezordinea în casă. Recunoaște, uneori amâni să te apuci de oridine în casă și alegi să mergi la o cafea și un cheesecake cu prietenele, apoi te plângi că ai pus câteva kilograme pe tine. Să știi că atunci când te ocupi de treburile casnice, pierzi la fel de multe calorii, de parcă ai merge la sală.

Distribuie articolul: