Au mai rămas doar câteva zile până la Sărbătorile Pascale, iar pregătirile sunt în plină desfăşurare. Aranjamentele pentru masa de Paști ne pot ajuta să intrăm cu adevărat în atmosfera de sărbătoare. Iată câteva decorațiuni pe care le poți face singură acasă.

Bine ați venit!

Pentru a realiza această decoraţiune ai nevoie de: o umbrelă veche (preferabil într-o culoare vie, sau cu imprimeu colorat), crenguţe de copac, flori de primavară (lalele, narcise, liliac, etc), coji de ouă (colorate sau nu), verdeaţă, o fundiţă colorată. Această decoraţiune uşor de realizat o poţi pune pe uşa de la intrare pentru a-ţi întâmpina oaspeţii sau în orice alt „colţ” al casei.

flori

Vază pentru flori din coji de ouă

Obţii un aranjament deosebit dacă foloseşti jumătăţi de coji de ouă pe post de mici vaze, în care să aşezi flori precum panseluţe, lăcrămioare sau liliac.

fl

Lumânări pictate

Se pictează lumânările, se face un model de iarbă verde în jurul lor. 

flori

Decorațiuni pentru șervețele

Uită de şerveţelele imprimate pe care le cumperi în fiecare an din supermarket. Alege şerveţele colorate, dar fără print. Îi poţi implica pe cei mici în decorarea acestor obiecte indispensabile. 

servetele

Copăcel împodobit

Poți avea un copăcel împodobit cu ornamente sub formă de ouă de găină colorate, cu puișori și iepurași. El poate fi foarte ușor realizat cu ajutorul unui vaze înalte și a unor crenguțe înflorite.

copacel

Sursa/foto: 20170decuvinte.blogspot.com, one.ro

Distribuie articolul: