Dacă vrei cu adevărat să citești o carte, care te poate relaxa de la viața și așa colorată de zi cu zi, îți vin în ajutor cu 5 cărți care te pot face mai fericită. Cel puțin așa am simțit eu după ce le-am citit.

Cella Serghi “Pânză de Paianjen“- o carte despre o dragoste condiționată de diverse realități dure din perioada interbelică. Mi-a plăcut cel mai mult cum este descrisă copilăria uneia din personajele principale Diana, imi aduce aminte de cea trăită de mine. O carte care se citește ușor și dintr-o răsuflare.
Pentru cei care citesc în rusă recomand o carte de Януш Леон Вишневский care m-a absorbit Одиночество в Сети. Cartea reflectă cu adevărat disperarea cu care ne pierdem ore în șir în fața calculatoarelor în speranța de a ne găsi jumătatea. Sunt fraze demențiale care explică anumite stări. Recomand, o găsiți pe net.

Dacă nu aveți chef să citiți despre oameni îndrăgostiți atunci citiți despre cei care trec prin momente dificile și atunci când cred că mai rău de atât nu poate fi viața le arată adevărata față. O carte care te face sa gândești chiar după ce o termini. Ești intrigată până la sfârșitul cărții și un pic dezamăgită de final, cel puțin eu așa am simțit. Cartea te absoarbe și merită citită- Marc Fisher Le Psychiatre, găsiți și varianta în romană sau rusă.

Deja jumătate de Chișinău a citit cartea de care vă voi spune, iar altei jumătăți cu mintea deschisă la “experimente” în cuplu, le-o recomand să o citească- Fifty Shades of Grey de E L James. E buna fiindcă a devenit Bestseller-ul Nr.1 al New York Times și încă multe de fiindcă.
 Cei dintre voi care nu ați avut în programa școlară Nunta în Cer de Mircea Eliade și n-ați citit-o, v-o recomand cu drag. Eu am citit-o de trei ori și aș mai reciti-o tot de atâtea ori. La fel este despre relațiile umane, dragoste, pasiune și…știți voi cum se termină cu pasiunile.
Mai vin cu cinci într-o săptămână, până atunci lecturi spumoase.

Distribuie articolul: