Bărbatul iubește femeia ca pe „un tot întreg”. Nu o iubește doar pentru faptul că este frumoasă, sau inteligentă, sau harnică. La fel și femeia nu-și iubește alesul doar pentru că are un corp superb sau o minte ageră. De aceea vezi mai jos cum le combini pe toate pentru o relație perfectă.

În atenția bărbaților: Foarte multe femei sunt de părerea că fizicul unui bărbat nu este atât de important, pe cât contează, fiabilitatea, bunătatea și inteligența. Și da este adevărat că nu toate femeiele  înțeleg că în dependență de comportamentul acestora un bărbat prinde aripi.                                                                 

Vorbire

 1. O vorbire coerentă

O vorbire coerentă apare la un bărbat atunci când partenera de viață a acestuia știe să comunice delicat cu el, deoarece doar în acest mod bărbatul va „absorbi„ maniera de vorbire a soției. În cazul în care o femeie este grosolană, nepoliticoasă, bărbatul ei îi va răspunde la fel.

 2. Eficiența în muncă

Munca

Dacă soția crează în casă o atmosferă liniștită, în care soțul își permite să se relaxeze și să se odihnească, toate vor merge ca pe roate. Psihologii consideră ca anume o asemenea ambianță îi va îmbunătăți partenerului memoria, logica și funcțiile psihice. Dacă femeiele vor încărca bărbații cu treburile casnice și nu le vor da timp și pentru odihnă, aceștia vor avea probleme la locul de muncă.

 3. Echilibrul

Echilibru

Dacă femeia ascultă de bărbatul său, atunci acesta devine mai echilibrat, mai cumpătat. În cazul în care o femeie înceracă să-și subjuge bărbatul, atunci acesta va începe să-și „otrăvească” mintea cu idei absurde, care la sigur nu vor face bine relației de cuplu.

 

4. Stabilirea scopului prioritar

scopul

Dacă femeia se va implica activ în ceea ce ține de interesele bărbatului, acesta din urmă va stabili altfel prioritățile, fapt care va crea oportunități suplimentare pentru atingerea scopului propus. Iar în cazul în care soția este de părerea că interesele soțului nu au nici un sens, atunci prin aceasta ea va crea un obstacol de atingere a scopurilor partenerului.

 5. Răbdarea

rabdarea

Dacă o femeie are răbdare în ceea ce ține de neajunsurile soțului, atunci se va crea o înțelegere reciprocă. Și bărbatul va ști să tolereze capriciile și emoțiile alesei inimii lui.

 

 

În atenția femeilor: Pentru un bărbat adevărat, o femeie perfectă nu este neapărat cea mai frumoasă sau cea mai inteligentă, și nici o femeie de succes nu este. Ci o femeie care știe să stârnească la un bărbat toți „nervii” – deci, aceasta va fi femeiea care incontestabil va fi iubită o viață-ntreagă.

Sursa: cluber.com.ua

Sursa foto: bzi.rotion.ro9vieti.rocopilul.rodrstoica.wordpress.com

Distribuie articolul: