Trăim în secolul schimbărilor, al inovaţiei şi al confortului. Suntem în căutarea celor mai utile şi comode lucruri care ne-ar face viaţa mai usoară. Bean bag-uri Because fac parte din această categorie, pentru că ele înseamnă timp, momente, culori.

Ele sunt pentru toţi care sunt gata să aducă originalitate, culoare şi confort în casă sau oficiu. Bean Bag-urile sunt pentru cei care vor să renunţe la fotoliile de modă veche și la rutină.

Alege un bean bag pentru că el i-a forma corpului tău, iar noi îţi garantăm că te vei simţi foarte relaxat şi confortabil. Mobila obişnuită nu e potrivită pentru fiecare, doar ea e făcută pentru buneii tăi, nu şi pentru tine, un tânăr revoluţionar ce îşi doreşte ceva original în casă.

Bean Bag

Alege un bean bag pentru că poţi să îl duci cu uşurinţă din cameră în cameră şi e potrivit pentru orice situaţie: fie că vrei să lucrezi la laptop sau să priveşti televizorul seara când eşti obosit. Un fotoliu obişnuit dă senzaţie că e înţepenit în pământ şi dacă vei încerca să îi schimbi locul, numaidecât îl vei scăpa peste degetul mic de la picior.

bean bag

Alege un bean bag pentru că ele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, iar dacă te plictiseşti de o culoare sau nu se asortează cu stilul camerei tale, tot ce trebuie să faci e să ne contactezi în decursul a șapte zile şi primeşti altul potrivit ţie, sau poţi să-l returnezi şi noi îţi vom da banii înapoi. Puțini au curajul să cumpere mobilă clasică colorată, greu de asortat, bean bag-urile fiind acele pete colorate care lipsesc din anturajul unui tânăr original.

Bean Bag

Alege un bean bag atunci când faci o petrecere şi vrei ca prietenii tăi să se simtă liberi şi comod, lasă-i să se tolănească în voie pe bean bag-uri, iar dacă careva a dat Cola peste ele, nu-ți fă griji, mașina de spălat e gata să te ajute. Acum închipuie-ți că a dat Cola peste fotoliul mamei, probabil nici o soluţie de curăţare nu te va ajuta să înlături pata care mereu îţi va aminti de momentul când aceasta a apărut.

Bean Bag

Dacă ești un tânăr revoluționar și original, renunţă definitiv la fotoliile grele, care sunt dificil de transportat prin cameră, sunt mai tot timpul în luptă cu degetele de la picioare, se murdăresc repede şi te plictisesc.

Vezi cum arată produsele Because potrivite pentru tine pe site-ul www.because.md,
contactează-ne, iar noi îţi vom oferi şi mai multe motive să alegi un bean bag.

Pentru că Because aduce culoare, originalitate şi confort la tine acasă.

P

Distribuie articolul: