Relația Cristinei Gheiceanu cu fotbalistul brașovean Ovidiu Mendizov se bucură de multă admirație din partea publicului. Cuplul îți împărtășește iubirea dej de 5 ani, celebrându-și aniversarea ieri, pe 13 martie, în orașul elvețian Montreux. Cu ocazia „zilei de naștere” a iubirii lor, Cristina a decis să facă publice, pe blog, câteva detalii neștiute despre sine și logodnicul ei.

Processed with VSCO with hb1 preset

Cristina a decis „să-și deschidă ușile sufletului” pe blogul său personal de frumusețe și stil de viață – cristinagheiceanu.com, care se bucură de tot mai multă popularitate în rândul cititorilor. Frumoasa autoare dezvăluie că la prima întâlnire cu Ovidiu, nu a putut mânca nimic, întrucât „maxilarul i-o lua hăisa”, iar la Ovidiu pățise la fel din cauza fluturilor din stomac. Așadar, când au ajuns acasă, „au mâncat tot frigiderul”, își amintește Cristina, cu zâmbetul pe buze.

Logodna îndrăgstiților a avut loc într-o vacanță la Praga:

Când mi-a pus vestita întrebare, am tăcut și nu răspundeam nimic. A trebuit să mă întrebe a doua oară, ca să primească un DA. Până acum, nu țin minte nimic din ce mi-a spus atunci. E prima dată când am rămas fără replică. Apropo, inelul îmi era mare”, spune bloggerița.

În anii în care Cristina muncea la televiziune, cuplul obișnuia să se întâlnească pe furiș în curtea unei biserici, pentru că era aproape și le oferea tot de ce aveau nevoie în cele „5 minute” importante de pauză. Dar au urmat și dureroasele momente ale relației la distanță, când Ovidiu făcea câte 7 ore de zbor pentru a-și revedea iubita pentru o zi.

Tinerii spun că deși aparențele înșală, le-a fost foarte greu să se stabilească în Elveția.

„Acum înțeleg prin ce trec cei care vor să-și înceapă un viitor în altă țară. Important e ca noi am fost mai uniți ca niciodată și asta ne-a ajutat mult”, mai dezvăluie Cristina Gheiceanu, pe blog.

Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți, Cristina & Ovidiu!

Foto: cristinagheiceanu.com